روش آماده کردن بستنی کیت کت به روش های متفاوت
روش های درست کردن بستنی کیت کت
روش آماده کردن بستنی نوتلا کیت کت :
روش درست کردن بستنی نوتلا کیت کت
مواد لازم برای آماده کردن بستنی نوتلا کیت کت :
شکر | 200 گرم |
ثعلب | 10 گرم |
خامه قنادی | 200 گرم |
شیر پرچرب | 1 لیتر |
پودر کاکائو | 30 گرم |
شکلات صبحانه | 150 گرم |
بیسکویت یا کیت کت یا شکلات | به مقدار لازم |
روش آماده کردن بستنی نوتلا کیت کت :
من از شیر محلی استفاده کردم، ابتدا آن را 20 دقیقه جوشاندم و داخل یخچال قرار دادم تا خنک شود. برای کیفیت خوبتر بستنی خوبتر است از شیر محلی استفاده نمایید. شیر را پارچ مخلوط کن بریزید. سپس پود کاکائو الک شده و شکلات صبحانه را به آن بیافزایید. قادر هستید از هر برند شکلات صبحانه استفاده نمایید.
در این مرحله شکر و ثعلب را با هم مخلوط نمایید. و به مواد بیافزایید. هرگز ثعلب را به تنهایی استفاده ننماییدزیرا گلوله گلوله می گردد. مخلوط کن را روشن نمایید و اجازه بدهید مواد به خوبی مخلوط شوند.
داخل قالبی با ارتفاع کم بریزید. سپس آن را داخل فریزر قرار بدهید. پس از 45 دقیقه آن را خارج نمایید، اگر نگرفته بود اجازه بدهید 1 ساعت داخل فریزر بماند. شما به 8 تا 45 دقیقه یا 8 تا 1 ساعت نیاز به قرار دادن داخل فریزر دارید. این بستگی به دمای فریزر شما دارد.
بعد از 45 دقیقه یا 1 ساعت آن را از فریزر خارج نمایید و با لیسک یا همزن خوب مخلوط نمایید. هر چه خوبتر مخلوط نمایید بافت بستنی بهتری خواهید داشت. و اگر خوب هم نزنید بستنی حالت یخی می گیرد، بر این اساس خوبتر است از همزن استفاده نمایید. این کار را تا 5 مرتبه تکرار نمایید.
خامه قنادی را از فریزر خارج نمایید و اجازه بدهید کمی از حالت یخی خارج شود. سپس آن را با دور تند همزن خوب هم بزنید تا حالت نیمه برگه بگیرد. لازم نیست کاملاً برگه بگیرد. همین که اثر سر همزن روی خامه باقی ماند کافی است.
زمانی که برای بار ششم بستنی را از فریزر خارج کردید، خامه برگه گرفته را به آن بیافزایید و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود و بعد آن را داخل ظرف درب دار بریزید و درب آن را ببندید و داخل فریزر قرار بدهید. دو بار دیگر آن را از فریزر خارج نمایید و خوب مخلوط نمایید. بار آخر شکلات و یا بیسکویت هایی که برای تزیین مد نظر داشتید را خرد نمایید و به آن بیافزایید. قادر هستید از خرده های کیک، خرده های بیسکویت، خرده های هر شکلاتی، شکلات چیپسی و یا حتی از میوه های خرد شده استفاده نمایید.
سپس درب ظرف را ببندید و به زمان 12 ساعت یا خوبتر است 24 در فریزر به آن استراحت بدهید. پس از آن زمان بستنی قابل سرو است.
قادر هستید این بستنی را داخل قالب های پاپسیکلز و یا بستنی چوبی فراهم کنید و با روکش شکلاتی و یا مگنوم و یا میوه ای تزیین نمایید و سرو نمایید.
روش آماده کردن بستنی کیت کت :
روش درست کردن بستنی کیت کت
مواد لازم :
خامه غلیظ | 2 فنجان |
شیر تغلیظ شده | 1 قوطی (14 اونس) |
شکلات کیت کت خرد شده | 1 فنجان |
عصاره وانیل | 1 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق چایخوری |
روش آماده کردن بستنی کیت کت :
ابتدا مواد را فراهم کنید.
خامه غلیظ را با همزن برقی بزنید تا قله های سفت شکل بگیرد.
در یک کاسه بزرگ دیگر شیر تغلیظ شده شیرین شده، کیت کت و عصاره وانیل را با هم ترکیب نمایید. اگر بستنی کیت کت شکلاتی درست می نمایید، پودر کاکائو را بیافزایید.
شیر تغلیظ شده، کیت کت و عصاره وانیل در یک کاسه جداگانه با هم مخلوط می شوند.
خوب مخلوط نمایید. آن را به شکل خامه برگه گرفته بریزید.
مخلوط بستنی را در قالب نان 9×5 اینچی یا ظرف 2 لیتری بریزید. پوشش 6 ساعت یا تا زمانی که سفت شود فریز نمایید.
مخلوط شکلاتی که به خامه غلیظ زده شده اضافه می گردد، این دو با هم ترکیب می شوند.
مخلوط بستنی را در قالب نان 9 در 11 اینچی بریزید. به زمان 4 تا 6 ساعت در فریزر قرار دهید.
مخلوط بستنی را در قالب نان بریزید و به زمان 6 ساعت در یخچال قرار بدهید تا سفت شود.
از فریزر خارج نمایید. بستنی را را اسکوپ یا قاشق بستنی بردارید و داخل نان بستنی و یا ظرف مورد نظر قرار بدهید و سرو نمایید و از خوردن آن لذت ببرید.
در پایان از بستنی با قاشق بستنی یا اسکوپ بردارید و روی نان و یا ظرف بریزید و میل نمایید.
نکاتی برای آماده کردن بستنی کیت کیک :
• قالب های کیت کت را خرد نمایید اما پودر نکنید. شما می خواهید تکه های درشت تری در بستنی داشته باشید.
• خامه برگه گرفته و باقیمانده مواد را با هم بریزید تا بافت خامه ای خامه برگه گرفته حفظ شود.
• بستنی خود را در 2 هفته یا کمتر استفاده نمایید. پس از 2 هفته، به صورت دانه دانه می گردد.
آخرین دیدگاهها