تنوع در روش پخت مرغ با روش آماده کردن مرغ پیتزایی


روش های درست کردن مرغ پیتزا ایتالیایی

تنوع در روش پخت مرغ با روش آماده کردن مرغ پیتزایی

 

روش های پخت مرغ پیتزا ایتالیایی

در این نوشته از بیتوته، با دو دستور متفاوت برای پخت مرغ پیتزایی آشنا می شوید. این روش های پخت مرغ خیلی جذاب و خوش طعم است، شاید پخت مرغ سوخاری ساده کسل کننده شده باشد. با کمی خلاقیت آن را تبدیل به مرغ پیتزایی نمایید و از مزه بی مانند آن لذت ببرید.

روش آماده کردن مرغ پیتزا ایتالیایی :

مواد لازم مرغ پیتزا ایتالیایی :

خرده نان چاشنی شده ایتالیایی½ فنجان
پنیر پارمزان رنده شده¼ فنجان
نمک1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شده1 قاشق چایخوری
آرد همه منظوره½ فنجان 
تخم مرغ1 عدد
آب لیمو1 قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان2 نصف
سس پیتزا، تقسیم شده½ فنجان
پنیر موزارلای رنده شده½ فنجان
برش های پپرونی، برای مزهبه مقدار لازم

 

روش آماده کردن مرغ پیتزایی ایتالیایی :

برای آماده کردن مرغ پیتزایی، ابتدا فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم نمایید.

 

خرده های نان، پنیر پارمزان، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه کم عمق ترکیب نمایید. آرد را در ظرف دیگری بریزید. تخم مرغ و آب لیمو را در ظرف دیگر با هم مخلوط نمایید.

 

هر سینه مرغ را با مخلوط تخم مرغ آغشته نموده و داخل آرد بریزید. دوباره در مخلوط تخم مرغ بغلتانید و بعد در مخلوط خرده نان فرو نمایید تا پوشش داده شود. سینه های مرغ روکش شده را در یک ظرف پخت یا سینی فر قرار دهید.

 

سپس آن را در فر از قبل گرم شده قرار بدهید و اجازه بدهید مرغ ها به خوبی بپزند و سطح روی آن ها طلایی شود. زمان پخت به قدرت گرما و دمای فر شما بستگی دارد.

 

روی هر سینه مرغ 2 قاشق غذاخوری سس پیتزا بریزید، نیمی از پنیر موزارلا را روی هر کدام از سینه ها پخش نمایید و نیمی از برش های پپرونی را روی هر کدام قرار دهید.

 

مرغ ها را دوباره داخل فر قرار بدهید تا پنیر روی آن آب شده و سرخ شود.

 

نکاتی برای تهیه مرغ پیتزا ایتالیایی

روش های درست کردن مرغ پیتزا ایتالیایی

 

نکته هایی برای پخت مرغ پیتزایی :

• قادر هستید پپرونی ها را به صورت ریز خرد نمایید و روی مرغ ها بریزید.

• حتی قادر هستید از فلفل دلمه ای نگینی و یا سبزیجات خرد شده مورد علاقه تان استفاده نمایید.

 

• این مرغ ها را قادر هستید داخل سرخ کن بدون روغن نیز آماده کردن نمایید.

 

• این غذا را قادر هستید داخل تابه آماده کردن نمایید. و یا داخل ظرف پختی قرار بدهید که به طور کامل آن را بپوشاند و با سس و پنیر و پپرونی بپوشانید.

 

روش آماده کردن جوجه پیتزا کتو آسان :

طرز تهیه انواع پخت مرغ پیتزا

روش پخت جوجه پیتزا کتو

 

این مرغ پیتزا آسان مثل پیتزای مورد علاقه شما بدون تمام کربوهیدرات است. این یک وعده غذایی آسان است که به مواد خیلی کم نیاز دارد و خیلی سریع آماده می گردد. و کاملا مورد تایید بچه هاست!

 

مواد لازم :

 آووکادو یا روغن زیتون2 قاشق غذاخوری 
 ران مرغ بدون پوست بدون استخوان2 پوند 
 نمک و فلفلبه مقدار لازم 
 سس پیتزا یا سس مارینارا (مطمئن شوید که شکر اضافه نداشته باشد)1 فنجان 
 پپرونی ورقه شده2 اونس 
 پنیر موزارلا رنده شده1 و نیم تا 2 فنجان 

 

روش آماده کردن جوجه مرغ پیتزایی :

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم نمایید.

روغن را در یک ماهیتابه بزرگ 12 اینچی روی حرارت متوسط ​​گرم نمایید (اگر ماهیتابه چدنی است، برای پیشگیری از چسبندگی روغن زیادتری بریزید). ران مرغ را با نمک و فلفل بپاشید و در تابه قرار بدهید. از هر طرف 10 تا 15 دقیقه بپزید تا کمی قهوه ای شود.

 

پخت مرغ به سبک ایتالیایی

مواد لازم برای آماده کردن مرغ پیتزایی

 

سس پیتزا را روی ران های مرغ بریزید و آن را پخش نمایید تا آن ها را کامل بپوشاند. پنیر موزارلا را روی آن بپاشید تا کاملا روی آن ها را بپوشاند و در پایان پپرونی را روی آن ها بچینید.

 

درست کردن مرغ پیتزایی

مراحل پخت مرغ پیتزایی

 

داخل فر قرار بدهید و اجازه بدهید مرغ ها به خوبی بپزند و در پایان گریل روی فر را روشن نمایید تا پنیرها آب شوند و طلایی شوند.

 

طرز تهیه مرغ ایتالیایی

روش پخت مرغ پیتزایی

 

نکاتی برای آماده کردن مرغ پیتزایی :

• قادر هستید پپرونی ها را به صورت ریز خرد نمایید و روی مرغ ها بریزید.

• حتی قادر هستید از فلفل دلمه ای نگینی و یا سبزیجات خرد شده مورد علاقه تان استفاده نمایید.

 

• این روش پخت را قادر هستید داخل سرخ کن بدون روغن نیز آماده کردن نمایید.

• برای آماده کردن ی این مرغ قادر هستید از سینه مرغ بدون پوست استفاده نمایید.

• اگر از ران مرغ استفاده می نمایید به زمان پخت زیادتری نیاز دارید.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها