لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن کیک عسل و زنجبیل


 

طرزتهیه کیک های مخصوص فصل پاییز,درست کردن کیک عسل و زنجبیل

کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز

 

کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز است. زنجبیل تازه بو و مزه خیلی مطبوعی به خوراک و همین طور کیک می دهد.

 

مواد لازم برای کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز :

زنجبیل ۱ قاشق چایخوری 
عسل ۳ قاشق غذاخوری 
 تخم مرغ۳ عدد 
کره  ۱۵۰ گرم
شکر۱ لیوان
شیر۱/۵ لیوان
وانیل شکری۱ بسته
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری سرخالی
آرد گندم۲ لیوان

 

روش آماده کردن کیک عسل و زنجبیل :

سعی نمایید از زنجبیل تازه استفاده نمایید. چون بو و مزه زنجبیل تازه خیلی خوبتر است. زنجبیل تازه را رنده نموده در ظرف بزرگی همراه عسل ریخته خوب مخلوط نمایید.  تخم مرغ و کره ( همیشه نیم ساعت قبل از درست کردن شیرینی یا کیک کره و تخم مرغ را از یخچال خارج نمایید تا به دمای محیط برسد) را افزوده به هم زدن ادامه دهید. شکر و وانیل را به مخلوط  اضافه نموده با همزن آنقدر بزنید تا مواد کاملا  یکدست شود. شیر را کم کم بیافزایید. تا به خورد مواد برود.

 

آرد را به همراه بکینگ پودر دو الی سه بار از الک رد نمایید تا کمی پوک شود. در چند مرحله به مواد بیافزایید. (در تعریف اصلی آمده است که همه مواد را در یک  مرحله با هم مخلوط  نمایید. هنگامی همه مواد به یک باره مخلوط شود. کیک حالت خمیری و غیر منسجم پیدا می نماید. که در آماده کردن کیک اشتباه خیلی بدی است. پس سعی نمایید مرحله به مرحله انجام دهید.)

 

قالب مناسب انتخاب نموده اگر سلیکونی باشد احتیاجی به کاغذ روغنی ندارد. در غیر این صورت کاغذ روغنی انداخته دو سوم قالب را از مایه کیک پر نموده در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰ به زمان ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن کاملا طلایی شود.

 

کیک را ولرم سرو نمایید.

 

نکته : جهت آذین قادر هستید عسل را به روش بن ماری گرم نموده بوسیله برس روی کیک  عسل مالیده خلال پسته و بادام پرک بپاشید.

 

منبع : cafeturk.ir



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها