[ad_1]
نمونه ای از تزیین کیک هل و گلاب
روش پخت کیک هل و گلاب:
روش آماده کردن کیک زعفران و هل و گلاب :
این کیک هم خیلی راحت است هم خیلی خوش طعم و بافت محشری دارد.
مواد لازم کیک زعفران و هل :
تخم مرغ | سه عدد درشت و یا چهار عدد ریز |
وانیل | یک چهارم چایخوری |
پودر هل | یک قاشق چایخوری |
شکر دانه ریز | یک لیوان |
شیر ولرم | نصف لیوان |
ماست | نصف لیوان |
زعفران دم نموده | سه قاشق مرباخوری |
روغن مایع | نصف لیوان |
گلاب | دو قاشق غذاخوری |
آرد | دو لیوان |
بکینگ پودر | یک قاشق غذاخوری |
روش پخت کیک زعفران و هل و گلاب :
ابتدا ۳ عدد تخم مرغ ترجیحا بزرگ یا ۴ عدد تخم مرغ ریز را با وانیل و پودر هل هم بزنید تا کف نماید و بعد یک لیوان شکر دانه ریز را به تدریج بیافزایید و ۵ تا ۶ دقیقه هم بزنید تا کاملا غلیظ و کشدار و سفید رنگ شود.
بعد نصف لیوان شیر ولرم یا نصف لیوان ماست را بیافزایید سپس زعفران دمکرده را به مواد قبلی بریزید.
و بعد نصف لیوان روغن مایع را بیافزایید سپس گلاب هم بیافزایید.
در آخر آرد را با بکینگ پودر سه بار الک نموده و در سه مرحله به مواد اضافه نموده و داخل قالب را چرب و اردپاشی نموده و مواد را ریخته داخل فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به زمان ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار می دهیم.
از قالب مستطیل اندازه ۲۵ در ۳۵ یا قالب گرد ۲۵ سانتی قادر هستید برای این کیک استفاده نمایید. امیدوارم درست نمایید و لذت ببرید.
روش آماده کردن کیک هل و گلاب :
روش های پخت کیک هل و گلاب
مواد لازم برای پخت کیک هل و گلاب :
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد | ۲ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
هل | ۱ قاشق چایخوری |
شیر | نصف پیمانه |
گلاب | یک سوم پیمانه |
روغن | سه چهارم پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
روش آماده کردن کیک هل با گلاب :
آرد و بکینگ پودر و ترکیب و سه بار الک می نماییم. تمام مواد هم دمای محیط باشد. دمای فر گازی ۱۸۰ و فر برقی ۱۶۰ درجه، قالب را با کره چرب و آرد پاشی نمایید و در یخچال بگذارید.
تخم مرغ و شکر و وانیل را ۷ دقیقه با دور تند بزنند بعد روغن را بیافزایید و یک دقیقه با دور نماید بزنید بعد شیر و گلاب را اضافه و ۳۰ ثانیه با دور نماید هم بزنید.
در آخر آرد را طی سه مرحله اضافه و در حد ترکیب شدن با دور نماید بزنید. مایع کیک را داخل قالب بریزید و داخل فر بگذارید! ۴۰ دقیقه زمان می برد، در این زمان کیک را چک نمایید نسوزد
پس از خنک شدن کیک را از قالب جدا نمایید.
روش درست کردن کیک هل و گلاب
نکته :
• در هر کدام از دستورهای بالا قادر هستید کیک ها را به سلیقه ی خود تزیین نمایید.
• در صورت تمایل قادر هستید از شکلات سفید و قهوه ای برای تزیین کیک استفاده نمایید.
• کیک هل و گلاب با کاکائو خوش طعم نمی شود، بر این اساس پیشنهاد می گردد از پودر کاکائو برای آماده کردن ی کیک خود استفاده نکنید.
• برای پخت این دو کیک، آب را جایگزین شیر نکنید. زیرا استفاده از شیر این است که عطر گلاب حفظ شود و کیکی لطیف و پوک داشته باشیم، اما در صورت در دسترس نبودن شیر میتوان از آب استفاده نمود ولی با این وجود خوبتر است جایگزین نداشته باشد و خود شیر استفاده شود.
• در پخت این دو دستور قادر هستید از ۱ قاشق چایخوری پودر گل محمدی استفاده نمایید. در این صورت پودر گل محمدی را در مرحله ی آخر پس از ریختن آرد و مخلوط شدن آن استفاده نمایید.
"@context": "https://schema.org/", "@type": "Recipe", "name": "روش های پخت کیک هل و گلاب", "image": "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/saffron-cardamom-cake-1.jpg", "description": "اطلاعات بیشتر در رابطه با کیک هل و گلاب، نحوه درست کردن کیک هل و گلاب، پخت کیک هل و گلاب، مواد لازم برای تهیه کیک هل و گلاب،نکاتی برای تهیه کیک زعفران و هل، مواد لازم برای تهیه کیک زعفران و هل، روش های پخت کیک هل و گلاب، نحوه درست کردن کیک زعفران و هل، پخت کیک زعفران و هل، طرز تهیه کیک هل و گلاب،روش های پخت کیک زعفران و هل، طرز پخت کیک زعفران و هل، آموزش شیرینی پزی، سایت شیرینی پزی، طرز پخت کیک هل و گلاب، طرز درست کردن کیک هل و گلاب، طرز درست کردن کیک زعفران و هل، نکاتی برای تهیه کیک هل و گلاب، کیک زعفران و هل، طرز تهیه کیک زعفران و هل به سایت بیتوته مراجعه کنید.", "keywords": "کیک هل و گلاب, نحوه درست کردن کیک هل و گلاب, پخت کیک هل و گلاب, مواد لازم برای تهیه کیک هل و گلاب, نکاتی برای تهیه کیک زعفران و هل, مواد لازم برای تهیه کیک زعفران و هل, روش های پخت کیک هل و گلاب, طرز پخت کیک هل و گلاب, طرز درست کردن کیک هل و گلاب, طرز درست کردن کیک زعفران و هل, نکاتی برای تهیه کیک هل و گلاب, کیک زعفران و هل, طرز تهیه کیک زعفران و هل, نحوه درست کردن کیک زعفران و هل, پخت کیک زعفران و هل, طرز تهیه کیک هل و گلاب, روش های پخت کیک زعفران و هل, طرز پخت کیک زعفران و هل, آموزش شیرینی پزی, سایت شیرینی پزی", "author": "@type": "Person", "name": "etgm110" , "datePublished": "2023-07-15", "prepTime": "PT30M", "cookTime": "PT30M", "totalTime": "PT60M", "recipeCategory": "dessert", "nutrition": "@type": "NutritionInformation", "servingSize": "100", "calories": "500 cal"
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها