روش آماده کردن اسکاچروها یک دسر سریع و بدون نیاز به پخت

[ad_1]

طرز تهیه اسکاچروها

روش آماده کردن اسکاچروها یک دسر سریع و بدون نیاز به پخت

 

آموزش درست کردن دسر اسکاچروها

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن اسکاچروها آشنا می شوید. اسکاچروها یک دسر سریع و بدون نیاز به پخت هستند که با ترکیبی از غلات ترد، کره بادام زمینی و روکش شکلاتی و باتراسکاچ آماده کردن می شوند. این شیرینی های نرم و جویدنی، با مزه شیرین و نمکی، برای هر مناسبتی ایده آل هستند!

اسکاچروها چیست ؟

اسکاچروها یک دسر بدون نیاز به پخت، سریع و آسان هستند که تنها به شش ماده اولیه نیاز دارند!

یک شیرینی خوش طعم که با غلات ویژه کی (Special K)، کره بادام زمینی، شکر و شربت ذرت آماده کردن شده و با چیپس های شکلاتی و باتراسکاچ ذوب شده آذین می گردد.

 

برای چه این دستور کلاسیک اسکاچرو یک برنده است؟

• بدون نیاز به پخت و تنها با ۶ ماده اولیه ساده!

• همه، به ویژه بچه ها، عاشق این دسرهای نرم و جویدنی هستند.

• به آسانی میتوان آن ها را از قبل آماده نمود و برای جمع های بزرگ قابل حمل هستند!

• شیرین و رضایت بخش. اسکاچروها ترکیبی دلپذیر از مزه های شیرین و نمکی در هر لقمه دارند.

 

مواد اولیه را فراهم کنید :

لایه غلات: من از غلات ویژه کی همراه با کره بادام زمینی، شکر و شربت ذرت استفاده می کنم. این ترکیب یک پایه ترد و خوش مزه ایجاد می نماید. ویژه کی ندارید؟ هر نوع مخلوط غلات مناسب است، قادر هستید از کورن فلکس یا غلات برنج ترد استفاده نمایید!

 

لایه شکلاتی: چیپس های باتراسکاچ و شکلات نیمه شیرین با هم ذوب می شوند تا لایه بالایی اسکاچروها را تشکیل دهند. این ترکیب یک بافت خامه ای و غنی ایجاد می نماید که به خوبی با لایه ترد پایینی هماهنگ می گردد.

 

تنوع ایجاد نمایید :

مهم نیست چه مناسبتی باشد، این ها یک خوراکی عالی هستند. از قالب های کوکی برای ایجاد اشکال جالب استفاده نمایید، با رنگ های خوراکی رنگ های جشن به آن ها بدهید یا هنگامی لایه شکلاتی هنوز مرطوب است، روی آن پودرهای تزئینی مورد علاقه تان بپاشید.

 

قادر هستید لایه رویی شکلات و باتراسکاچ را با هر نوع چیپس پخت وپز جایگزین نمایید. چیپس های کره بادام زمینی، شکلات سفید، کارامل یا شکلات شیری را آزمون نمایید.

 

مواد لازم برای آماده کردن اسکاچروها:

برای پایه:

غلات ویژه کی (Special K)۶ فنجان
شکر دانه ریز۱ فنجان
شربت کارو روشن یا شربت ذرت روشن۱ فنجان
کره بادام زمینی خامه ای۱ و ⅓ فنجان

 

برای روکش:

چیپس باتراسکاچ۱ و ½ فنجان
چیپس شکلات نیمه شیرین¾ فنجان

 

یک ظرف ۹×۱۳ اینچی را با کره چرب نموده و کنار بگذارید.

 

روش آماده کردن اسکاچروها :

در کف یک قابلمه بزرگ، شکر و شربت کارو را روی حرارت متوسط گرم نمایید. گاهی هم بزنید. فقط تا زمانی بپزید که شکر حل شود یا مخلوط به آرامی آغاز به حباب زدن نماید. از روی حرارت بردارید، کره بادام زمینی را بیافزایید و هم بزنید تا ذوب شود و مخلوط یکدست شود.

 

غلات را بیافزایید و به آرامی مخلوط نمایید تا همه غلات به طور یکنواخت پوشش داده شوند. مخلوط را در ظرف پخش نمایید و به آرامی فشار دهید تا صاف شود.

 

نحوه نگهداری با اسکاچروها

روش آماده کردن دسر ترد غلات و شکلات به صورت مرحله ای

 

چیپس های باتراسکاچ و شکلات را در یک کاسه بریزید و در مایکروویو با فواصل ۳۰ ثانیه ای ذوب نمایید، بین هر فاصله هم بزنید تا یکدست شود. روی لایه غلات بریزید و تا لبه ها پخش نمایید.

 

طرز تهیه دسر ترد غلات و شکلات

مراحل درست کردن اسکاچروها

 

اجازه دهید کاملاً خنک شود، سپس به صورت نوار برش بزنید.

 

طرز تهیه شیرینی اسکاچروها

پس از آماده کردن اسکاچروها را برش بزنید

 

رفع مشکلات اسکاچروها :

برای چه اسکاچروهای من سفت شده اند؟ معمولاً علت سفت شدن اسکاچروها جوشاندن بیش از حد مخلوط شکر است. بیش از حد نجوشانید!

اسکاچروهای تازه از یخچال/فریزر سفت خواهند بود، بر این اساس حتماً اجازه دهید به دمای اتاق برسند!

 

مواد لازم برای دسر ترد غلات و شکلات

نکاتی برای درست کردن شیرینی اسکاچروها

 

نگهداشتن اسکاچروها :

اسکاچروهای باقی مانده تا ۵ روز در ظرف دربسته در دمای اتاق ماندگاری دارند.

 

قادر هستید اسکاچروها را به آسانی فریز نمایید! اجازه دهید کاملاً خنک شوند و به صورت مربع برش بزنید. مربع ها را در یک لایه یا بین کاغذ روغنی در یک ظرف یا کیسه فریزر قرار دهید و خوب ببندید. در فریزر برای چند ماه ماندگاری دارند (البته اینجا هیچ وقت این قدر دوام نمی آورند)!

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها