خوش طعم ترین دسرهای ایتالیایی که می بایست آزمون نمایید

[ad_1]

بهترین و خوشمزه ترین دسرهای ایتالیایی

خوش طعم ترین دسرهای ایتالیایی که می بایست آزمون نمایید

 

معرفی خوش طعم ترین و خوبترین دسرهای ایتالیایی

در این نوشته از بیتوته، با خوبترین و خوش طعم ترین دسرهای ایتالیایی آشنا می شوید. دسرهای ایتالیایی، از تیرامیسوی خامه ای گرفته تا ژلاتوی خنک و کانولی ترد، بخشی جدایی ناپذیر از فرهنگ غنی آشپزی این کشور هستند. این شیرینی ها با سادگی مواد اولیه و مزه های بی نظیرشان، هر ذائقه ای را مجذوب خود می کنند.

آشنایی با خوش طعم ترین و خوبترین دسرهای ایتالیایی :

در این نوشته قصد دارم شما را با خوش طعم ترین و خوبترین دسرهای ایتالیایی آشنا کنم. ایتالیا کشوری است که نه تنها برای پیتزا و پاستاهایش، بلکه برای دسرهای بی مانند و متنوعش در سراسر جهان شهرت دارد. از دسرهای خامه ای و لطیف گرفته تا شیرینی های ترد و خوش مزه، فرهنگ دسر ایتالیایی بخشی جدایی ناپذیر از تجربه آشپزی این کشور است. در ادامه، به معرفی بعضی از معروف ترین و محبوب ترین دسرهای ایتالیایی می پردازم و توضیح می دهم که برای چه این دسرها تا این حد ویژه و دوست داشتنی هستند.

 

۱. تیرامیسو (Tiramisù)

تیرامیسو بدون شک یکی از معروف ترین دسرهای ایتالیایی است که در سراسر جهان شناخته شده است. این دسر که نامش به معنای “من را بلند کن” یا “شادم کن” است، ترکیبی از لایه های کیک اسفنجی یا بیسکویت لیدی فینگر (savoiardi) خیس شده در قهوه اسپرسو، کرم ماسکارپونه غلیظ و پودر کاکائو است. منشأ این دسر به منطقه ونتو در شمال شرقی ایتالیا نسبت داده می گردد و از دهه ۱۹۶۰ محبوبیت بسیاری پیدا نموده است. مزه متعادل قهوه تلخ و شیرینی کرم، همراه با بافت نرم و لطیفش، تیرامیسو را به یک انتخاب بی رقیب برای عاشقان دسر تبدیل نموده است. (روش آماده کردن تیرامیسو)

 

آشنایی با خوشمزه ترین دسرهای ایتالیایی

تیرامیسو یکی از خوبترین دسرهای ایتالیایی

 

۲. پاناکوتا (Panna Cotta)

پاناکوتا، دسری ساده اما فوق العاده لذیذ، از منطقه پیدمونت ایتالیا می آید. این دسر از خامه پخته شده (panna cotta به معنای “خامه پخته” است) آماده کردن می گردد که با ژلاتین سفت شده و معمولاً با سس توت فرنگی، کارامل یا شکلات سرو می گردد. بافت ابریشمی و مزه ملایم آن سبب می گردد که پاناکوتا به یک پایان دلپذیر برای هر وعده غذایی تبدیل شود. سادگی مواد اولیه و انعطاف پذیری در مزه دهی، آن را به یکی از محبوب ترین دسرها در میان ایتالیایی ها و حتی در سطح بین المللی تبدیل نموده است. (روش آماده کردن پاناکوتا)

 

آشنایی با بهترین دسرهای ایتالیایی

پاناکوتا از خوبترین دسرهای ایتالیایی

 

۳. کانولی (Cannoli)

کانولی یک شیرینی سنتی سیسیلی است که از لوله های ترد و سرخ شده تشکیل شده که با کرم ریکوتا شیرین پر می شوند. این دسر معمولاً با پودر قند آذین می گردد و گاهی با تکه های شکلات، پسته یا میوه های خشک شده مثل پرتقال شکری غنی تر می گردد. کانولی نمادی از فرهنگ شیرینی پزی سیسیل است و بافت ترد پوسته در کنار کرم نرم و شیرین، ترکیب بی نظیری ایجاد می نماید که هر کسی را مجذوب خود می نماید. (روش آماده کردن کانولی)

 

آشنایی با معروف ترین دسرهای ایتالیایی

کانولی از خوش طعم ترین دسرهای ایتالیایی

 

۴. جلاتو (Gelato)

جلاتو، نسخه ایتالیایی بستنی، چیزی فراتر از یک دسر معمولی است. این دسر خامه ای با استفاده از شیر، شکر و مزه دهنده های طبیعی مثل میوه ها، شکلات یا وانیل آماده کردن می گردد. تفاوت اصلی جلاتو با بستنی های دیگر در میزان کمتر هوا و چربی آن است که سبب می گردد مزه غلیظ تر و بافت نرم تری داشته باشد. گام زدن در خیابان های رم یا فلورانس با یک کاسه جلاتو در دست، تجربه ای است که هر گردشگری در ایتالیا می بایست آزمون نماید.(روش آماده کردن جلاتو)

 

پاناکوتا دسری فوق العاده ایتالیایی

جلاتو بستنی و دسر ایتالیایی

 

۵. اسفولیاتلا (Sfogliatella)

اسفولیاتلا یک شیرینی لایه لایه و ترد از منطقه کامپانیا (ناپل) است که به شکل صدف طراحی می گردد. این دسر در دو نوع اصلی آماده کردن می گردد: “riccia” با پوسته ترد و لایه لایه، و “frolla” با خمیر نرم تر. داخل آن معمولاً با کرم ricotta، سمولینا و مزه دهنده هایی مثل وانیل یا دارچین پر می گردد. اسفولیاتلا برای پیچیدگی در آماده کردن و مزه منحصربه فردش، یکی از جواهرات شیرینی پزی ایتالیایی محسوب می گردد.

 

طرز تهیه دسر کانولی خوشمزه

اسفولیاتلا یکی از شیرینی های خوش طعم ی ایتالیایی

 

۶. زبایونه (Zabaione یا Zabaglione)

زبایونه یا زابایون یک دسر سنتی و گرم است که از زرده تخم مرغ، شکر و شراب شیرین (معمولاً مارسالا) آماده کردن می گردد. این کرم لطیف و سبک معمولاً به صورت گرم سرو می گردد و گاهی با توت فرنگی یا بیسکویت همراه است. زبایونه که ریشه در منطقه پیدمونت دارد، برای مزه غنی و بافت کفی اش خیلی محبوب است و بیشتر به عنوان یک دسر رمانتیک شناخته می گردد.

 

خوشمزه ترین دسرهای ایتالیایی

زبایونه دسری سنتی و گرم ایتالیایی

 

۷. پاستیرا یا کیک ناپلی (Pastiera Napoletana)

پاستیرا یک کیک سنتی ناپلی است که معمولاً در عید پاک سرو می گردد، اما به قدری خوش طعم است که در تمام طول سال طرفدار دارد. این دسر از خمیر ترد، کرم ریکوتا، گندم پخته شده، و عطر شکوفه پرتقال آماده کردن می گردد. مزه متعادل شیرینی و عطر مرکبات آن، پاستیرا را به یک دسر ویژه و خاطره انگیز تبدیل نموده است.

 

اسفولیاتلا شیرینی ایتالیایی

یکی از دسرهای خوش طعم و پرطرفدار ایتالیایی کیک ناپلی است

 

۸. بیسکاتی (Biscotti)

بیسکاتی یا بیسکویت های دوبار پخته شده، شیرینی های ترد و خشکی هستند که معمولاً با قهوه یا شراب شیرین سرو می شوند. این شیرینی ها که از توسکانی می آیند، با مغزهایی مثل بادام یا مزه دهنده هایی مثل انیسون آماده کردن می شوند. بیسکاتی برای ماندگاری طولانی و مزه ساده اما دلپذیرش، یک همراه عالی برای نوشیدنی های گرم است. (روش آماده کردن بیسکاتی)

 

کیک ناپلی یکی از دسرهای ایتالیایی

از خوش طعم ترین دسرهای ایتالیایی میتوان به بیسکاتی اشاره نمود

 

در پایان :

دسرهای ایتالیایی ترکیبی بی مانند از سادگی، کیفیت مواد اولیه و خلاقیت هستند. از تیرامیسوی خامه ای گرفته تا کانولی ترد و ژلاتوی خنک، هر کدام از این دسرها داستانی از فرهنگ و سنت های مناطق مختلف ایتالیا را روایت می کنند. اگر در پی تجربه ای شیرین و اصیل هستید، پیشنهاد می کنم حتماً این دسرها را آزمون نمایید یا حتی خودتان در خانه دست به کار شوید و مزه ایتالیا را به سفره تان بیاورید. کدام یک از این دسرها زیادتر نظر شما را جلب نمود؟

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها