[ad_1]

طرز تهیه انبه لاسی

روش آماده کردن منگو لاسی، نوشیدنی خوش طعم هندی

 

روش درست کردن انبه لاسی

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن لاسی انبه آشنا می شوید. منگو لاسی یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های هندی است که با طعمی شیرین و دلپذیر، تشنگی را برطرف نموده و انرژی‌زا نیز می‌باشد. این نوشیدنی خنک و گوارا، در روزهای گرم تابستان خیلی لذت‌بخش است.

روش درست کردن انبه لاسی :

لاسی انبه، یک نوشیدنی مورد علاقه در رستوران های هندی در سراسر جهان است. شیرینی طبیعی انبه به طور هماهنگ با لطافت ماست خامه ای شیرین نشده ترکیب می گردد و در نتیجه یک نوشیدنی واقعاً لذت بخش و آرامش بخش را به وجود می آورد. اگر این سعادت خالص نیست، پس چه چیزی قادر هست باشد؟

 

لاسی چیست ؟

Lassi یک نوشیدنی خنک تابستانی است، که قادر هستید در تمام طول سال از آن استفاده نمایید که با ماست شیرین نشده و شکر آماده کردن می‌شود و به غلظتی کف‌آمیز و رضایت‌بخش تبدیل می‌شود. بعضی وقت ها لاسی ساده را با مواد مختلف مزه دار می کنند تا تنوع جالبی بدست آید.

 

به عنوان مثال، هنگامی انبه های شیرین را با ماست ترکیب می نمایید، نتیجه یک اسموتی فوق العاده خوش طعم با ماست و انبه است. افزودن شربت گل رز و هل سبب ایجاد عطر در آن می گردد که در کنار هم واقعا فوق العاده می شوند.

 

انبه لاسی یکی از آسان ترین نوشیدنی هایی است که قادر هستید در خانه درست نمایید. برای درست کردن آن فقط به چند ماده نیاز دارد که آنها در همه ی خانه ها در دسترس هستند. در حالت ایده‌آل، من دوست دارم از انبه‌های تازه برای آماده کردن لاسی خود استفاده کنم.

 

روش آماده کردن منگو لاسی :

طرز تهیه لاسی

مواد لازم برای آماده کردن منگو لاسی

 

مواد لازم :

 ماست کم چرب ساده 1 فنجان 
 تفاله انبه  1 فنجان
 آب ⅔ فنجان 
 شکر 3 قاشق غذاخوری 
 نمک کوشر ½ قاشق چایخوری 
 زعفران ¼ قاشق چایخوری 

 

روش آماده کردن مانگو لاسی :

تمام مواد را به زمان 2 دقیقه در مخلوط کن با هم مخلوط نمایید. اگر می‌خواهید غلظت رقیق‌تری داشته باشید، آب زیادتری بیافزایید. آن را خنک میل نمایید و لذت ببرید!

 

نحوه درست کردن لاسی انبه

روش درست کردن لاسی انبه

 

نکاتی برای آماده کردن منگو لاسی :

• برای سریع سرد شدن مانگو لاسی قادر هستید از تکه های یخ استفاده نمایید.

• برای تزیین قادر هستید از پودر پسته و پودر نارگیل نیز استفاده نمایید.

• برای غلظت زیادتر قادر هستید از ماست پرچرب نیز استفاده نمایید.

• در بعضی از دستورات لاسی انبه از شیر استفاده می کنند. که در این صورت حتما از ماست پرچرب استفاده نمایید.

• قادر هستید عسل را جایگزین شکر نمایید.

 

سوالات متداول :

آیا قادر هستید از انبه تازه یا منجمد برای مانگو لاسی استفاده نمایید؟

کاملاً درست است، قادر هستید از تکه های انبه تازه یا تکه های انبه منجمد برای آماده کردن لیوان لذت بخش انبه لاسی خود استفاده نمایید. فقط مطمئن شوید که میوه ای را انتخاب می نمایید که شیرین و خمیری باشد.

 

چطور انبه لاسی وگان درست کنیم؟

با جایگزین کردن ماست لبنیات شیرین نشده با ماست سویا یا بادام به آسانی میتوان انبه گیاهی را درست نمود.

 

آیا انبه لاسی برای تندرستی سودمند است؟

انبه لاسی منبع خوبی از پروبیوتیک ها و مملو از مواد مقوی و ویتامین ها است. برای هضم غذا و تقویت سیستم ایمنی سودمند است. با این حال، شما می بایست مراقب شکر اضافه شده باشید.

 

چطور تشخیص دهیم که انبه چه زمانی رسیده است؟

زیادتر انبه های رسیده معمولا پوست زرد مایل به نارنجی و عطری شیرین دارند. اما خوبترین راه برای تشخیص انبه رسیده این است که به آرامی با انگشتان خود فشار دهید. آنها می بایست نرم باشند و یک فرورفتگی جزئی روی پوست ایجاد کنند.

 

طرز درست کردن لاسی انبه

روش درست کردن منگو لاسی

 

خواص منگو لاسی:

مقوی: منگو لاسی مملو از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است.

گوارش آسان: این نوشیدنی به هضم غذا کمک نموده و برای سیستم گوارش سودمند است.

تقویت سیستم ایمنی: منگو لاسی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌نماید.

رفع خستگی: این نوشیدنی انرژی‌زا بوده و به رفع خستگی کمک می‌نماید.

آبرسانی بدن: منگو لاسی به علت داشتن آب زیاد، بدن را هیدراته نگه می‌دارد.

 

سخن آخر :

منگو لاسی یک نوشیدنی خوش طعم و سالم است که به آسانی در خانه قابل آماده کردن است. شما می‌توانید با کمی خلاقیت و استفاده از مواد مختلف، مزه‌های جدیدی را به این نوشیدنی بیافزایید. پس همین حالا دست به کار شوید و از نوشیدن این نوشیدنی لذت ببرید.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته