ارزش غذایی و کالری موجود در دل و جگر پخته بوقلمون
خواص دل و جگر پخته بوقلمون
جگر بوقلمون از مقادیر بالایی پروتئین و آهن برخوردار است و به علت وجود ویتامین B12 در آن نقش مهم و تأثیرگذاری در گردش خون ایفا می نماید. لازم به ذکر است که نبود و یا کمبود این ویتامین در بدن باعث ایجاد کم خونی می گردد. دل بوقلمون منبع خیلی خوب پروتئین بوده و کالری آن فقط کمی زیادتر از گوشت سینه بوقلمون است، بر این اساس استفاده پیوسته آن برای افرادی که مستعد بیماری های قلبی عروقی هستند توصیه نمی شود.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 11.86 گرم |
کربوهیدرات | 0.80 گرم |
پروتئین | 20.89 گرم |
قندها | 0.00 گرم |
کربوهیدرات خالص | —– گرم |
کلسیم | 6.00 میلی گرم |
مس | 0.27 میلی گرم |
آهن | 7.71 میلی گرم |
منیزیم | 18.00 میلی گرم |
فسفر | 231.00 میلی گرم |
پتاسیم | 270.00 میلی گرم |
سلنیوم | 57.90 میکروگرم |
سدیم | 64.00 میلی گرم |
روی | 3.12 میلی گرم |
آب | 65.26 گرم |
کلسترول | 289.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.03 میلی گرم |
ویتامین B2 | 1.50 میلی گرم |
ویتامین B3 | 7.00 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.58 میلی گرم |
ویتامین B9 | 335.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 33.25 میکروگرم |
ویتامین C | 13.70 میلی گرم |
ویتامین E | 0.08 میلی گرم |
ویتامین K | 0.60 میکروگرم |
ویتامین A | 10737.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها