ارزش غذایی و کالری موجود در ارده کنجد
خواص ارده کنجد
ارده نرم کننده ی سفتی ها و ورم ها ی سفت داخلی است و دمل ها زرا نیز نرم می نماید و مسکن درد ان است هم چنین ضماد و مالیدن ان نیز همین خواص را دارد . هم چنین برای رفع بیماری ها ی رحم توصیه می گردد .
ادامه خواص ارده کنجد
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۲۱/۰۴ گرم |
کربوهیدرات | ۵۶/۶۹ گرم |
پروتئین | ۱۰/۰۳ گرم |
قندها | ۲۰/۸۱ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۲۵ میلی گرم |
مس | – |
آهن | ۳/۵ میلی گرم |
منیزیم | – |
فسفر | – |
پتاسیم | ۱۶۰ میلی گرم |
سلنیوم | – |
سدیم | ۱۱۸ میلی گرم |
روی | – |
آب | – |
کلسترول | ۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | – |
ویتامین B2 | – |
ویتامین B3 | – |
ویتامین B6 | – |
ویتامین B9 | – |
ویتامین B12 | – |
ویتامین C | – |
ویتامین E | – |
ویتامین K | – |
ویتامین A | – |
ویتامین D | – |
آخرین دیدگاهها