[ad_1]
پاچینی یکی از غذاهای خوش طعم و مقوی و کم هزینه است
پاچینی یکی از غذاهای خوش طعم و مقوی است که هم کم هزینه است هم راحت و سریع آماده می گردد، شما قادر هستید از آن به عنوان پیش غذا در مهمانی ها استفاده نمایید.
مواد لازم برای آماده کردن پاچینی :
بازوی مرغ | ۶ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
کنجد | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر سوخاری | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پنیر پارمزان | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه و آویشن | به مقدار لازم |
زعفران آب گرفته | مقداری |
روغن | جهت سرخ کردن |
روش آماده کردن پیش غذای پاچینی :
برای پاچینی از قسمت بالای بال مرغ که همان بازوی مرغ است استفاده می نماییم. بازوهای مرغ را جدا نمایید و با یک عدد پیاز خلال شده و زعفران و آب لیمو ترش و نمک و فلفل در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ برود. مرغها را بگذارید چند ساعت یا از شب تا صبح مزه دار شود. اگه عجله دارید قادر هستید این مرحله را حذف نمایید ولی مزه دار کردن مرغ تأثیر بسیاری در مزه نهایی دارد، پس توصیه می کنم حذف نکنید.
پس از مزه دار شدن مرغ ها در حالیکه بازوی مرغ را با یک دستتان گرفتید با چاقو یک برش به قسمت بالای آن بدهید تا گوشتش از استخوان جدا شود حالا با کمک چاقو یا دست گوشت بازو را به سمت پایین بکشید تا کاملاً از استخون جدا شود.
روش آماده کردن پاچینی
گوشت بازو را به سمت انتهای بازو ببرید و برگردونید. گوشت تقریبا یه حالت گرد و توپی پیدا می نماید و انتهای بازو جمع می گردد. اگر گوشت خوب برگه نگرفته دلواپس نباشید، با دستتان به آن حالت بدهید. بعداً داخل آرد و تخم مرغ که می زنید خوبتر جمع می گردد و خودش را می گیرد.
در ظرفی پودرسوخاری، کنجد، نمک و فلفل و آویشن و پودر پنیر پارمزان و آرد ذرت را با هم مخلوط نمایید. تخم مرغ را هم در ظرف گود دیگری هم بزنید.
حالا بازوهای آماده شده را ابتدا در مخلوط آرد بزنید تا خوب کاور شود بعد در تخم مرغ زده شده بزنید و برای بار دوم در آرد بزنید و خوب تکان بدهید تا کاملاً آغشته شود همه ی بازوها را به همین ترتیب فراهم کنید.
در شیرجوش یا قابلمه ی کوچک گودی مقدار نسبتاًَ بسیاری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدهید تا خوب داغ شود هنگامی روغن خوب داغ شد، پاچینی های آماده شده را در قابلمه بگذارید و روی حرارت ملایم اجازه بدهید خوب سرخ شوند.
یادتان باشد حرارت نباید زیاد باشد چون داخل پاچینی هایتان خام باقی می ماند و روی آن می سوزد می بایست با حرارت ملایم حدود ۲۰ دقیقه سرخ شوند.
پس از روغن در بیارید و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس در ظرف مناسب به همراه سبزیجات دلخواه یا سیب زمینی سرخ نموده سرو نمایید.
روش آماده کردن پاچینی
منبع : sarashpazbashi
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها