روش آماده کردن دسر نشا
روش آماده کردن نشا ساده و خوش طعم
نشا دسری شبیه ماقوت ولی با بافتی لطیف تر است که زیادتر در بوشهر و جنوب ایران آماده کردن می گردد. بوشهری ها این دسر خوش طعم را برای ماه رمضان آماده کردن میکنند.
دسر نشا خیلی ساده آماده کردن می گردد و خوش طعم است ، این دسر را معمولا در پیاله های یک نفره به صورت سرد یا گرم سرو میکنند ولی اگر میخواهید ظاهری مجلسی داشته باشد میتوانید کمی غلظت آن را زیادتر نمایید سپس کف یک قالب سیلیکونی را چرب نمایید و دسر را همانطور که داغ است داخل قالب بریزید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند و در آخر رویش را با خلال های پسته و بادام آذین نماید.
مراحل آماده کردن نشا جنوبی
دسر نشا جنوبی
مواد لازم نشا جنوبی
نشاسته | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
آب | ۵ پیمانه |
گلاب | ۱/۲ پیمانه |
زعفران آبنموده | ۱ قاشق غذا خوری |
دستور آماده کردن نشا دسر جنوبی
روش آماده کردن نشا جنوبی
نشاسته را در آب حل نمایید و روی شعله ملایم قراردهید و شکر و زعفران را به آن بیافزایید و به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود.
هنگامی دسر حالت کشدار پیدا نمود ، گلاب را بیافزایید و هم بزنید و پس از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید.
میتوانید روی دسر را با خلال بادام و پودر پسته آذین کنید.
دسر نشا را میتوانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.
بخش تغذیه و آشپزی بیتوته
آخرین دیدگاهها