لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن نشا؛ دسر خوش طعم و سنتی جنوبی


دستور پخت نشا , مواد لازم نشا جنوبی , رسپی پخت نشا

روش آماده کردن دسر نشا 

 

روش آماده کردن نشا ساده و خوش طعم 

نشا یکی از دسرهای بوشهری است که زیادتر برای ماه رمضان آماده کردن می گردد. در این نوشته از بیتوته شما را با دستور آماده کردن این دسر خوش طعم و آسان آشنا می نماییم.

نشا دسری شبیه ماقوت ولی با بافتی لطیف تر است که زیادتر در بوشهر و جنوب ایران آماده کردن می گردد. بوشهری ها این دسر خوش طعم را برای ماه رمضان آماده کردن میکنند. 

دسر نشا خیلی ساده آماده کردن می گردد و خوش طعم است ، این دسر را معمولا در پیاله های یک نفره به صورت سرد یا گرم سرو میکنند ولی اگر میخواهید ظاهری مجلسی داشته باشد میتوانید کمی غلظت آن را زیادتر نمایید سپس کف یک قالب سیلیکونی را چرب نمایید و دسر را همانطور که داغ است داخل قالب بریزید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند و در آخر رویش را با خلال های پسته و بادام آذین نماید. 

 

نحوه تهیه نشا , طرز تهیه نشا ,نشا دسر بوشهری

مراحل آماده کردن نشا جنوبی

 

دسر نشا جنوبی

مواد لازم نشا جنوبی  

 نشاسته  ۱ پیمانه
شکر۱ پیمانه
آب۵ پیمانه
گلاب۱/۲ پیمانه
 زعفران آب‌نموده ۱ قاشق غذا خوری

 

دستور تهیه نشا , دسر نشا جنوبی , طرز تهیه نشا ساده و خوشمزه

دستور آماده کردن نشا دسر جنوبی

 

روش آماده کردن نشا جنوبی

نشاسته را در آب حل نمایید و روی شعله ملایم قراردهید و شکر و زعفران را به آن بیافزایید و به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود. 

هنگامی دسر حالت کشدار پیدا نمود ، گلاب را بیافزایید و هم بزنید و پس از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید. 

میتوانید روی دسر را با خلال بادام و پودر پسته آذین کنید. 

دسر نشا را میتوانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید. 

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها