لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن کرپ کیک، دسری شیک و خوش طعم


درست کردن کیک کرپ

روش آماده کردن کرپ کیک، دسری شیک و خوش طعم

 

روش پخت کرپ کیک خوش طعم

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن کرپ کیک آشنا می شوید. کرپ کیک، دسری شیک و مجلسی است که با ظاهری زیبا و مزه بی‌نظیرش، می‌تواند هر ذائقه‌ای را به خود جذب نماید. این شیرینی ظریف از لایه‌های نازک کرپ که با مواد مختلف پر شده، آماده کردن می‌شود و به عنوان یک گزینه ایده‌آل برای جشن‌ها و مهمانی‌ها به شمار می‌رود.

کرپ کیک چیست؟

کرپ کیک، کیکی است که از لایه‌هایی از کرپ‌ها و خامه چیده شده درست می‌شود. این غذا که منشا آن فرانسه است به عنوان میل کرپ یا Gâteau de Crêpes نیز شناخته می گردد . نام میل کرپ مستقیماً به “هزار کرپ” ترجمه می گردد و تقریباً چگونگی این کیک را توصیف می نماید!

 

انواع مختلفی از این کیک مثل شکلات، چای شیر یا نسخه های ماچا وجود دارد. با این حال، این یک مزه توت فرنگی و خامه کلاسیک است.

 

روش آماده کردن کرپ کیک :

 

مواد لازم برای 15 لایه کرپ :

تخم مرغ بزرگ  4 عدد
 آب گرمنصف پیمانه 
 شیر 2 درصد1 فنجان 
کره بدون نمک، ذوب شده  4 قاشق غذاخوری
 آرد همه منظوره1 فنجان، به درستی اندازه گیری شده است 
 شکر گرانول2 قاشق غذاخوری 
نمک1/8 قاشق چایخوری 

 

برای فراستینگ کرپ کیک :

 کره بدون نمک، نرم شده در دمای اتاق1 فنجان (16 قاشق غذاخوری) 
 شیر تغلیظ شده شیرین شده12 اونس (از یک قوطی 14 اونس) 
 پنیر خامه ای، نرم شده در دمای اتاق 8 اونس
 عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری

 

روش آماده کردن کرپ:

در کاسه ی مخلوط کن مواد کرپ را به ترتیبی که ذکر شده بیافزایید: تخم مرغ ها داخل کاسه بشکنید و خوب مخلوط نمایید. سپس آب گرم، شیر، کره آب شده، آرد الک شده و شکر و کمی نمک. آنقدر هم بزنید تا خوب ترکیب و یکدست شوند.

 

یک تابه نچسب متوسط ​​(9 اینچی) را روی حرارت متوسط ​​گرم نمایید. یک نقطه کوچک کره به آن بیافزایید و آن را با کفگیر پخش نمایید تا کمی سطح آن چرب شود. هنگامی که کره داغ شد، حدود 3 قاشق غذاخوری خمیر یا به اندازه ای به آن بیافزایید که کف تابه را یک لایه نازک بپوشاند، در حالی که خمیر را اضافه می نمایید تابه را تکان بدهید تا کف آن لایه ای نازک و یکدست پخش شود.

 

هر طرف را حدود 30 ثانیه یا تا زمانی که کمی طلایی شود، تفت دهید، سپس با کفگیر نازک برگردانید و 30 ثانیه دیگر یا تا زمانی که طرف دوم طلایی شود، تفت دهید. کرپ را روی سطح تمیزی مثل تخته برش برگردانید و بگذارید قبل از چیدن لایه ها در دمای اتاق خنک شوند.

 

این کار را تا پایان مواد کرپ انجام بدهید.

 

روش آماده کردن فراستینگ کیک کرپ:

در کاسه یک همزن مجهز به همزن، کره و شیر تغلیظ شده را با شتاب بالا به زمان 7 دقیقه بزنید. می بایست شلاقی و رنگ روشن به نظر برسد.

پنیر خامه ای نرم شده را 1 قاشق، 1 قاشق در حالی که با شتاب متوسط ​​مخلوط می نمایید، بیافزایید. 3 دقیقه یا تا زمانی که دیگر گلوله نشود به زدن ادامه دهید. در پایان عصاره ی وانیل را بیافزایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. اگر کاملا یکدست نشد دلواپس نباشید، بعضی از توده های ریز خوب هستند و در کیک قابل توجه نیستند.

 

روش پخت کرپ کیک

روش درست کردن کرپ کیک

 

مونتاژ کیک کرپ :

نخستین لایه کرپ را روی بشقاب قرار دهید و حدود 3 قاشق غذاخوری یا 1 پیمانه بستنی فراست بین هر لایه کرپ بمالید، با این مواد در مجموع 15 لایه کرپ و 15 لایه خامه خواهید داشت.

 

بین لایه ها قادر هستید از حلقه های توت فرنگی هم استفاده نمایید. در پایان روی آن را با خامه و توت فرنگی و یا انواع توت و … و پودر قند به شکل دلخواه تزیین نمایید.

 

کیک را حداقل به زمان 6 ساعت یا تا زمانی که مایه سفت شود در یخچال قرار دهید (از 2 روز قبل میتوان آن را درست نمود) – برش دادن آن بعد از قرار دادن داخل یخچال خیلی راحت تر خواهد بود و از هم جدا نمی شود. قادر هستید مواد فراستینگ را زیادتر آماده کردن نمایید و در پایان روی آن را کاملا با این مواد بپوشانید.

 

روش های پخت کرپ کیک

روش پخت کرپ کیک

 

اگر از تعداد زیادتری کرپ استفاده کردید قادر هستید آن را داخل قالب های گرد کیک نیز مونتاژ نمایید. به این صورت که ابتدا کرپ ها را روی دیواره ی قالب قرار بدهید به صورتی که مقداری از کرپ ها به سمت بیرون افتاده باشند. سپس کف قالب را کرپ قرار بدهید و به صورت لایه لایه فراستینگ و کرپ را داخل قالب بچینید و در پایان لبه های کرپ را از لبه ی قالب برگردانید و به زمان 2-3 ساعت در یخچال قرار بدهید. پس از این زمان قالب را برگردانید و روی آن را با میوه های دلخواه و فراستینگ تزیین نمایید.

 

طرز تهیه کیک با کرپ

روش های تزیین کرپ کیک

 

نکته :

• اگر می خواهید چند روز در یخچال قرار بدهید خوبتر است توت ها را روی آن قرار ندهید. و قبل از سرو با توت تزیین نمایید.

 

• برای اندازه گیری صحیح آرد، آن را با قاشق در پیمانه اندازه گیری بریزید و روی آن را برای اندازه دقیق تراز نمایید.

 

• زمانی از یک تابه خوب نچسب (بدون خراش) استفاده می نمایید، فقط می بایست کره را بیافزایید تا تابه را برای نخستین کرپ فراهم کنید.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها