لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن کروسان های خانگی خوش طعم و سریع


آموزش تصویری درست کردن کروسانت

روش آماده کردن کروسان های خانگی

 

آموزش پخت کروسان های خانگی

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن کروسان خانگی آشنا می شوید. کروسان، نان خوش طعم و لایه لایه فرانسوی، با مزه کره‌ای بی‌نظیرش، صبحانه یا میان‌وعده‌ای دلچسب را برای شما رقم می‌زند. شاید آماده کردن کروسان در خانه کمی زمان‌بر و نیازمند حوصله باشد، اما نتیجه کار، کروسان‌هایی تازه و گرم خواهد بود که طعمشان هرگز فراموش نخواهد شد.

کروسانت چیست ؟

کروسانت ها شیرینی های فرانسوی لایه لایه و پوسته پوسته (هزار لایه) به شکل هلال هستند. همه آنها را دوست دارند و علت خوبی دارند! ما در خصوص خمیر پفکی ابر مثل، نان کره ای، پوسته پوسته، مخمری و جویدنی صحبت می نماییم.

 

خمیر کروسانت لایه های متعدد خود را در نتیجه “لمینیت” خمیر به دست می آورد. این به این معنی است که ما بارها و بارها در حال چرخش و تا زدن هستیم و لایه های نازک بسیاری از خمیر و کره به شما می دهیم. با پختن آنها، کره ذوب می گردد و بخار می نماید. این کار هر لایه خمیر نازک به اندازه کاغذ را پف می نماید و صدها لایه کره ای به کروسانتان می دهد. (این همان خمیر هزارلایه است که قادر هستید آماده کردن نمایید.)

 

این کروسان های خانگی کره ای پوسته پوسته، صبحانه شما را خیلی خوش طعم تر می نماید! راهنمای کامل دستور پخت با عکس ها برای آموزش درست کردن کامل ترین کروسان ها را آورده ایم.

 

روش آماده کردن کروسان کره ای :

 

مواد لازم برای کروسان :

 شیر (ولرم)1 و نیم فنجان 
 شکر قهوه ای¼ فنجان 
 مخمر خشک فعال3 و ¼ قاشق چایخوری 
 آرد همه منظوره3 و ¼ فنجان (در صورت نیاز تا 4 فنجان)
 نمک 1 قاشق غذاخوری
 کره (بدون نمک، سرد)1 و نیم فنجان 
 تخم مرغ (برای رومال) 1 عدد

 

روش آماده کردن کروسان های خانگی :

مایه خمیر را فراهم کنید: در کاسه همزن شیر گرم، شکر قهوه ای، مخمر را بیافزایید و با چنگال کمی هم بزنید. بگذارید حدود 5 دقیقه بماند. اگر مخمر خوب باشد، با حل شدن مخمر، مخلوط کاملاً کف می نماید. شاید کمی زیادتر طول بکشد. دقت نمایید مخمر می بایست تازه باشد و در یخچال نگهداشتن شده باشد.

 

خمیر را درست نمایید: مخلوط مخمر را نیز داخل کاسه همزن بریزید. آرد و نمک را به آن بیافزایید،  و با استفاده از قلاب خمیر همزن برقی، حدود 5 دقیقه با شتاب کم مخلوط نمایید تا خمیر یکدست و خیلی نرم شود. من حدود 3 و 1/4 فنجان آرد استفاده کردم، اما اگر به علت چسبندگی خمیر زیادتر نیاز دارید، فقط یک قاشق غذاخوری در هر بار بیافزایید. شاید بخواهید با 3 فنجان آغاز نمایید و در صورت نیاز بیافزایید. خمیر را از کاسه همزن خارج نموده و چند دقیقه دیگر روی سطح کار خود ورز دهید. خمیر می بایست نرم و کمی چسبنده باشد. خمیر را دوباره در کاسه قرار دهید، آن را با پلاستیک بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.

 

طرز تهیه کروسانت

آموزش تصویری درست کردن کروسانت

 

کره را فراهم کنید: در حالی که خمیر در حال استراحت است، کره را فراهم کنید. قالب های کره را به صورت افقی روی یک تکه پلاستیک بچینید. روی کره را با یک پلاستیک دیگر بپوشانید. دو طرف آن را با وردنه فشار بدهید و باز نمایید تا کره به شکل مستطیل 8 در 5 اینچی درست شود. با پوشش پلاستیکی بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا آماده استفاده شود. 

 

خمیر را لمینیت نمایید: سطح کار خود را کمی آردپاشی نمایید سپس خمیر را به شکل مستطیل بزرگی به اندازه 16 در 10 اینچ باز نمایید. کره را مستقیماً در مرکز خمیر قرار دهید و خمیر را مثل شکل تا نمایید، به این صورت که یک سوم پایین خمیر را روی کره، سپس یک سوم بالا به پایین روی خمیر بریزید. اگر آرد اضافی دارد، حتما آن را پاک نمایید.

 

مراحل پخت کروسانت

مراحل پخت کروسان

 

خمیر را طوری برگردانید که ضلع کوتاه آن به شما نزدیک شود و آغاز به وردنه زدن آن به شکل مستطیل 16 در 10 اینچی نمایید. دوباره مثل قبل به یک سوم تا بزنید. این نخستین بار بود. آن را در پلاستیک بپیچید و یک ساعت دیگر آن را استراحت بدهید.

 

مثل بالا تکرار نمایید. با ضلع کوتاه نزدیک خود، وردنه زدن را آغاز نمایید تا یک مستطیل 16 در 10 اینچی دیگر بدست آورید. دوباره آن را به یک سوم تا نمایید، بپیچید و یک ساعت دیگر استراحت بدهید. این کار را 3 بار دیگر تکرار نمایید تا در مجموع 5 تا شود. پس از آخرین تا کردن، آن را یک شب یا حداقل به زمان 8 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

کروسان‌ها را شکل بدهید: پس از استراحت های کامل، خمیر را نصف نمایید، اگر فقط می‌خواهید از نصف آن استفاده نمایید، نصف آن را فریز نمایید. هر تکه از خمیر را به شکل مستطیل دراز باز نمایید، به طوری که قطر آن حدود 1/4 اینچ باشد. اگر قطعه را به 3 تکه برش بزنم راحت تر است، به طوری که با 3 مربع کار کنم. با استفاده از کاتر پیتزا، هر مربع را به 4 مثلث برش دهید. قادر هستید مستطیل و مربع را به اندازه ی بزرگتر باز نمایید و مثلث های کشیده تری فراهم کنید. قادر هستید مثلث ها را قبل از رول کردن کمی بکشید.

 

هر مثلث را، آغاز به غلتاندن از ضلع عریض آن نمایید و در همان زمان انتهای مثلث را بکشید. به چرخاندن کروسانت ها مثل شکل ادامه دهید.

 

این کار را با باقیمانده خمیر تکرار نمایید و کروسان ها را روی یک سینی فر پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و بین آنها حدود 1 تا 2 اینچ فاصله باشد.

 

بگذارید کروسان ها یک ساعت دیگر استراحت نماید، متوجه می شوید که کمی پف می کنند، سپس تخم مرغ را خوب هم بزنید و به وسیله ی برس روی کروسان ها را با تخم مرغ بشویید. می‌توانید کروسانت‌ها را از قبل درست نمایید و تا ۱۸ ساعت قبل از پخت در یخچال بگذارید. اگر آنها را از قبل درست می نمایید، می بایست حتما سینی فر را با پوشش پلاستیکی بپوشانید.

 

مراحل درست کردن کروسانت

درست کردن کروسان خانگی

 

پخت کروسانت: فر را از قبل با دمای 400 درجه گرم نمایید. سینی فر را در فر قرار دهید و کروسان ها را به زمان 8 تا 12 دقیقه با دمای 400 درجه فارنهایت بپزید سپس حرارت را تا 375 درجه فارنهایت کم نمایید و 8 تا 12 دقیقه دیگر آنها را بپزید. شما مطمئن شوید که آنها خوب پخته و قهوه ای طلایی شدند. فقط مراقب باشید که خیلی قهوه ای نشوند و نسوزند.

 

نکاتی برای تهیه کروسان خانگی

آموزش تصویری پخت کروسانت

 

نکته های اضافی برای آماده کردن کروسانت :

مخمر: همیشه تاریخ انقضای مخمر خود را بررسی نمایید و مطمئن شوید که تاریخ استفاده آن تمام نشده است. تمام محصولات مخمری شما چه در یک شیشه یا یک بسته بندی باشد می بایست با تاریخ مهر شود. همیشه مطمئن شوید که این تاریخ را بررسی نمایید، حتی زمانی که مخمر را خریداری می نمایید، شاید تاریخ انقضا آن در قفسه گذشته باشد.

 

شیر: مطمئن شوید که شیر شما خیلی داغ نباشد، در غیر این صورت قادر هست مخمر را از بین ببرد که سبب می گردد خمیر شما به هیچ وجه پف نکند. دمای ایده آل برای شیر می بایست بین 105 درجه فارنهایت تا 110 درجه فارنهایت باشد. در حالی که 95 درجه فارنهایت خوبترین درجه حرارت برای تکثیر مخمر است، اما برای محافظت از مخمر خشک فعال به اندازه کافی گرم نیست.

 

نگهداشتن مخمر: برای تازه نگه داشتن مخمر و ماندگاری طولانی تر، بسته ها یا شیشه های مخمر باز نشده می بایست در جای خشک یا خنک مثل کمد نگهداشتن شوند. با این حال، قادر هستید مخمر خود را در یخچال یا فریزر نیز نگهداشتن نمایید. اگر آن را در فریزر نگهداشتن می نمایید و می بایست از مخمر برای پخت خود استفاده نمایید، مطمئن شوید که مقدار مورد نیاز خود را خارج نموده و بگذارید حداقل نیم ساعت قبل از استفاده در دمای اتاق بماند.

 

هنگامی که بسته یا شیشه مخمر شما باز شد، می بایست مخمر را در یخچال بگذارید یا آن را در ظرف دربسته فریز نمایید.

نکته ای که می بایست در مورد مخمر خود برای بسپارید این است که این مخمر یک موجود زنده است و با گذشت زمان فعالیت خود را از دست می دهد، حتی اگر هرگز در شیشه یا بسته را باز نکرده باشید. بر این اساس اگر بیشتر پخت نمی نمایید، به جای یک شیشه بزرگ مخمر، بسته های مخمر کوچکتر را بخرید.

 

فیلینگ: قادر هستید مواد پرکننده مختلفی را درست قبل از چرخاندن کروسان ها به آن ها بیافزایید. شکلات، مربای میوه یا حتی ژامبون و پنیر را آزمون نمایید!

 

میزان محصول: برای این میزان مواد لازم، 24 کروسان یا 32 کروسان کوچکتر قادر هستید آماده کردن نمایید. در عکس ها بالا من 32 کروسان کوچکتر درست کردم.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها