شب یلدای تان را با مسقطی هندوانه شیرین تر نمایید
شب یلدا در بین ما ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و اکثر بانو ها برای شب یلدا دسرهای مختلفی درست می کنند. یکی از خوبترین دسرها برای شب یلدا مسقطی هندوانه است.
مواد لازم برای مسقطی هندوانه برای شب یلدا :
نشاسته | ۱ لیوان |
آب | ۵ لیوان |
گلاب | ۱ لیوان |
شکر | ۱.۵ لیوان |
رنگهای خوراکی | به مقدار لازم |
شکلات چیپسی | به مقدار لازم |
روش آماده کردن مسقطی هندوانه برای شب یلدا :
آب سرد و نشاسته را کاملا مخلوط می نماییم تا نشاسته در آب حل شود.
بعد گلاب را اضافه می نماییم.
ظرف را روی شعله قرار می دهیم و به طور مُدوام هم می زنیم تا مسقطی غلیظ و کشدار شود و شکر را اضافه می نماییم و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود.
حالا شعله را کم می نماییم و به زمان نیم ساعت دَم می نماییم.
پس از این مرحله بخشی از مسقطی را با رنگ خوراکی قرمز رنگ می نماییم داخل قالب دلخواهمان می ریزیم تا کمی خودش را بگیرد و ببندد بعد یک لایه مسقطی ساده روی آن میریزیم و باز زمان می دهیم تا ببندد و در آخر بخشی از مسقطی را با رنگ خوراکی سبز رنگ می نماییم و لایه سوم را اضافه می نماییم و زمان می دهیم تا کاملا سفت شود.
داخل ظرف مورد نظر برمی گردانیم و با یک تکان کوچک از قالب جدا می نماییم.
اگر برای جدا کردن دسر ها از قالب مشکل دارید، حتما سطح قالب را قبل از استفاده چرب نمایید و موقع جدا کردن دسر برای چند ثانیه قالب را داخل یک ظرف آب ولرم قرار بدهید و بعد در ظرف اصلی برگردانید.
در پایان با شکلات چیپسی برای مسقطی هندوانه دانه تخمه بگذارید.
منبع : iranbanou.com
آخرین دیدگاهها