[ad_1]
غذاهای با طبع گرم
فهرست غذاهای با طبع گرم
در طب سنتی ، غذا به پنج طبیعت تقسیم می گردد: سرد ، خنک ، خنثی و گرم . ماهیت غذا بر پایه درجه حرارت واقعی آنها تعیین نمی شود بلکه زیادتر بر پایه تأثیراتی که آنها بعد از استفاده بر روی بدن فرد می گذارند تعیین می گردد. هنگامی شخصی به طور پیوسته یک نوع غذا می خورد ، عدم تعادل در بدن او ایجاد می گردد و بر سیستم ایمنی بدن او تأثیر می گذارد. بر این اساس ، یکی از کلیدهای طب سنتی “خنثی نگه داشتن” بدن ما است.
غذاهای با طبع گرم ، گرما را به بدن ما وارد می کنند به عنوان مثال گوشت گاو ، قهوه ، زنجبیل ، چیلی داغ و غذاهای سرخ شده ، در حالی که غذاهای سرد و خنک بدن ما را خنک می کنند مثل سالاد ، پنیر ، چای سبز و آبجو . غذاهای خنثی غذاهایی مثل روغن ، برنج و اکثر انواع ماهی ها هستند.
فهرست غذاهای با طبع گرم
فهرست موادغذایی با طبع گرم
مواد غذایی طبع گرم و تر
گوشت گوسفندی | طالبی | زردک |
میگو | گرمک و خربزه | سیب زمینی ترش |
جگر سیاه و سفید | آناناس | هویج |
مرغ محلی | انجیر تازه و خشک شده | شلغم و انواع ترب ها |
بوقلمون | انگور | شبدر |
زبان و چشم | خرما | ترب و تربچه |
پاچه | سیب های شیرین | انواع لوبیا |
روغن گاو | قیسی | گندم |
دنبه | موز | بادام درختی شیرین |
بلدرچین | گلابی | تخم خربزه |
شیر گوسفند | بالنگ | کنجد |
ماست چکیده | مویز | تخم طالبی |
کره | گیلاس | بادام زمینی |
خیار چنبر | انواع توت ها و کشمش ها | سمنو |
خاکشیر | ارده | روغن کنجد |
شیره انگور | روغن بادام تلخ | زیتون |
نارگیل | هویج |
مواد غذایی طبع گرم و خشک
گوشت شتر | شیر شتر | چای سبز و چای سیاه |
گوشت کبوتر | بادام درختی تلخ | خردل |
گوشت خروس | بادام کوهی | دارچین |
گوشت شتر مرغ | پسته کوهی | زردچوبه |
گوشت گنجشک | پسته | آویشن |
گوشت بلدرچین | تخم آفتابگردان | زعفران |
گوشت بلدرچین | فندق | زنجبیل |
گوشت آهو | گردو | زنیان |
گوشت آهو | بادام هندی | زیره |
فلفل سبز | چلغوز | سیاهدانه |
بادمجان | لپه | فلفل |
انبه | نخود | کاکائو |
کوهان شتر | جوی دو سر | گلپر |
به | نعناع | ترخون |
نارگیل | پیازچه | رازیانه |
زیتون | شاهی | گزنه |
چغندر | جعفری | مارچوبه |
پیاز | ریحان | اسپند |
سیر | شنبلیله | هل |
موسیر | شاهتره | گل سرخ |
کلم قمری | تره | کنگر |
پونه | تره فرنگی | کلم |
شوید | مرزه | پیاز |
کرفس | برگ چغندر | تخم شربتی |
نارنج | عسل | نمک طعام |
شکر سرخ یا سفید | روغن زیتون | هل |
شیره خرما | سیب | برگ مو |
فلفل دلمه ای | فلفل سبز | کلم برگ |
کلم بروکلی | میخک | موسیر |
والک | — | — |
غذاهای با طبع گرم
سبزی پلو | قیمه | مرصع پلو |
کباب کوبیده | کباب برگ | بریانی |
نخود آب | شیرین پلو | دم پختک |
حلیم گندم | آش شله قلمکار | اشکنه |
آبگوشت | کوفته ریزه | فلافل نخود |
فسنجان بادام | خوراک لوبیا قرمز | شامی |
سبزی پلو | دلمه بادمجان | تاس کباب |
کوکو سبزی | کله جوش | خوراک کنگر |
آبگوشت زیره | خورشت بادمجان | آبگوشت به |
آبگوشت کلم سنگی یا قمری | خاگینه | — |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها