روش آماده کردن دالگونا ماچا لاته نوشیدنی سرد مخصوص تابستان


نکته هایی برای تهیه دالگونا ماچا لاته

روش آماده کردن دالگونا ماچا لاته

 

روش های آماده کردن دالگونا ماچا لاته

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن دالگونا ماچا لاته آشنا می شوید. دالگونا ماچا لاته، نسخه ای منحصر به فرد و خوش طعم از قهوه دالگونا است که با جایگزینی قهوه با پودر ماچا آماده کردن می گردد. این نوشیدنی نه تنها ظاهری زیبا و اینستاگرام پسند دارد، بلکه مملو از آنتی اکسیدان و فواید تندرستی چای سبز ماچا نیز است.

روش آماده کردن دالگونا ماچا لاته :

در این نوشته، دستور آماده کردن کامل و جامعی برای دالگونا ماچا لاته به شما ارائه خواهیم داد تا بتوانید به آسانی این نوشیدنی دلچسب را در خانه خود آماده کردن و از آن لذت ببرید.

 

مواد لازم :

خامه سنگین  2 فنجان
شکر 1 قاشق غذاخوری یا کمتر برای شیرینی
شربت افرا 1 قاشق غذاخوری یا کمتر برای شیرینی
پودر ماچا درجه تشریفاتی (یا درجه آشپزی)2 قاشق غذاخوری
یخبه مقدار لازم
* شیر دلخواه4 لیوان

 

* شیر دلخواه من از نارگیل استفاده کردم

 

روش آماده کردن دالگونا ماچا لاته :

خامه غلیظ، شکر، شربت افرا و ماچا را به مخلوط کن بیافزایید.

به زمان 30 ثانیه با شتاب بالا مخلوط نمایید. سپس خوب هم بزنید تا غلیظ و سفت شود. این حدود 5 دقیقه طول می کشد و شاید نیاز کمتری به همزدن داشته باشید. قادر هستید از همزن برقی و یا مخلوط کن استفاده نمایید. با همزن دستی هم می گردد اما می بایست زمان زیادتری هم بزنید.

 

نکاتی برای تهیه دالگونا ماچا لاته

روش درست کردن دالگونا ماچا لاته

 

3/4 یک لیوان را با یخ و شیر دلخواه خود پر نمایید. هر شیری خوب است (بادام، نارگیل، کنف، جو دوسر یا هر چیزی که دوست دارید).

 

طرز تهیه نوشیدنی دالگونا ماچا لاته

روش درست کردن دالگونا ماچا لاته

 

ماچا را به آرامی روی شیر بریزید.

از قاشق خود برای صاف کردن و شکل دادن ماچا استفاده نمایید تا زیبا شود. قادر هستید آن را به شکل دلخواه تزیین نمایید.

 

طرز تهیه انواع نوشیدنی

روش درست کردن انواع نوشیدنی

 

فوراً دالگونا ماچا لاته خود را سرو نمایید. ماچای خود را هر بار تازه آماده کردن نمایید.

 

نکته :

• برای آماده کردن ی دالگونا ماچا لاته از مواد تازه برای آن استفاده نمایید.

• قادر هستید از پودر دارچین، پودر ماچا یا پودر جوز هندی برای تزیین استفاده نمایید.

• اسانس های خوراکی مثل گل رز یا اسطوخودوس را نیز قادر هستید به مخلوط ماچا بیافزایید.

• قادر هستید دالگونا ماچا لاته خود را با یک تکه مرکبات مثل پرتقال تزیین نمایید.

• در بعضی دستور آماده کردن دالگونا ماچا لاته از سفیده تخم مرغ استفاده می گردد، که به علت خام بودن آن و ضرر داشتن اصلا آن دستور پیشنهاد نمی شود.

 

موارد منع استفاده :

• اگر به کافئین یا چای سبز حساسیت دارید، از استفاده دالگونا ماچا لاته خودداری نمایید.

• زنان باردار یا شیرده می بایست قبل از استفاده با پزشک خود مشورت کنند.

 

طرز درست کردن دالگونا ماچا لاته

روش آماده کردن نوشیدنی دالگونا ماچا لاته

 

سوالات متداول :

آیا قادر هستم یک لاته بدون شکر/کتو دالگونا ماچا درست کنم؟

خبرهای خوب زیادتری وجود دارد! بله، قادر هستید یک دالگونا ماچا لاته بدون شکر درست نمایید. تنها کاری که می بایست انجام دهید این است که شکر و شربت افرا را بردارید. هیچکدام از اینها مواد لازم نیستند. آنها فقط برای مزه وجود دارند.

 

کتو کمی پیچیده تر است. اگرچه خامه برگه گرفته به علت ارتباط بین پروتئین و چربی و این واقعیت که کالری کمی دارد، کتو دوستانه است، اما جایگزین کردن شیر در قسمت پایین آن دشوار است. برای آن، می بایست مطمئن شوید که شیر شیرین نشده است. به طور معمول، من فقط قادر هستم شیر نارگیل و بادام را بدون شیرینی پیدا کنم. هر چیز دیگری شکر اضافه شده است.

 

اگر روزه متناوب باشید این شیر افطار می نماید. اما اگر از یک گزینه شیرین نشده استفاده می نمایید، قادر هستید آن را کتو دوستانه نگه دارید.

 

آیا قادر هستم یک دالگونا ماچا لاته داغ درست کنم؟

نه، شما نمی توانید یک دالگونا ماچا لاته داغ درست نمایید. و به من اعتماد نمایید، من عاشق یک ماچا لاته داغ هستم. اما متأسفانه هم با قهوه همزده و هم دالگونا ماچا، گرما سبب می گردد قسمت همزده خیلی سریع آب شود.

 

چه نوع شیری خوبتر است ؟

حالا کاملاً به شما بستگی دارد که چه نوع شیری را برای پایه دستور دالگونا ماچا لاته خود انتخاب نمایید. ماچای زده شده شامل خامه برگه گرفته است. اما در مقدار کم.

 

از آنجایی که شیرهای بسیاری برای انتخاب وجود دارد – شیر جو دوسر، شیر شاهدانه و شیر بادام – فقط مورد علاقه خود را انتخاب نمایید. من به شخصه شیر نارگیل را زیادتر دوست دارم به خصوص زمانی که خانگی باشد.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها