[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در مرصع پلو
خواص مرصع پلو
اسید آمینه تریپتوفان موجود در مرصع پلونقشی تاثیرگذار در ساخت هورمون سروتونین در خون و دستگاه گوارش دارد؛ این هورمون شادی و نشاط را در اشخاص ایجاد و اضطراب، استرس و افسردگی را برطرف مینماید. مرصع پلو تاثیری چشمگیر در بهبود عملکرد مغز و سیستم عصبی دارد بر این اساس حافظه را تقویت و از ابتلای اشخاص به آلزایمر و پارکینسون پیشگیری مینماید. مرصع پلو به دلیل داشتن کلسیم، منیزیم، فسفر و سلنیوم استخوانها و دندانها را محکم و از بروز پوکی استخوان و آرتروز در افراد پیشگیری مینماید.
روش آماده کردن مرصع پلو
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۱.۸۴ گرم |
کربوهیدرات | ۲۵.۱۶ گرم |
پروتئین | ۱۱.۳۲ گرم |
قندها | ۲.۴۳ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۲۳.۰۱ میلی گرم |
مس | ۰.۱۴ میلی گرم |
آهن | ۰.۸۲ میلی گرم |
منیزیم | ۲۷.۷۴ میلی گرم |
فسفر | ۱۱۲.۴۳ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۵۱.۳۴ میلی گرم |
سلنیوم | ۷.۱۸ میکروگرم |
سدیم | ۵۱۸.۸۵ میلی گرم |
روی | ۱.۰۲ میلی گرم |
آب | ۶۷.۹۲ گرم |
کلسترول | ۲۲.۵۳ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۸ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۱۳ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۲.۱۹ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۸ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۷.۴۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۷ میکروگرم |
ویتامین C | ۵.۰۵ میلی گرم |
ویتامین E | ۳.۲۲ میلی گرم |
ویتامین K | ۱.۲۳ میکروگرم |
ویتامین A | ۱۰.۴۶ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها