ارزش غذایی و کالری موجود در سوپ جلبک دریایی
خواص سوپ جلبک دریایی
سوپ جلبک دریایی، یک غذای خوش طعم و مملو از فواید است. این سوپ منبع غنی از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهاست که سیستم ایمنی بدن را تقویت مینماید. همچنین، سوپ جلبک دریایی به علت فیبر بالا، میتواند به هضم غذا و سلامت گوارش کمک نماید و به عنوان یک غذای کم کالری، برای افرادی که در پی تناسب اندام هستند. علاوه بر این، سوپ جلبک دریایی به علت داشتن اسیدهای چرب امگا 3، میتواند به سلامت قلب و عروق و همچنین سلامت مغز و اعصاب کمک نماید.
ادامه خواص جلبک
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 1.4 گرم |
کربوهیدرات | 2.4 گرم |
پروتئین | 3.7 گرم |
قندها | 0.3 گرم |
کربوهیدرات خالص | 2.2 گرم |
کلسیم | 42.00 میلی گرم |
مس | 0.07 میلی گرم |
آهن | 0.85 میلی گرم |
منیزیم | 28.00 میلی گرم |
فسفر | 49.00 میلی گرم |
پتاسیم | 101.00 میلی گرم |
سلنیوم | 3.20 میکروگرم |
سدیم | 00/527 میلی گرم |
روی | 0.62 میلی گرم |
آب | 89.97 گرم |
کلسترول | 6 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.021 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.081 میلی گرم |
ویتامین B3 | 1.371 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.038 میلی گرم |
ویتامین B9 | 37.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 1.2 میلی گرم |
ویتامین E | 0.37 میلی گرم |
ویتامین K | 11.9 میکروگرم |
ویتامین A | 6.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها