ارزش غذایی و کالری موجود در سس قارچ
خواص سس قارچ
سس قارچ یکی از محبوبترین سسهای جهان است که به علت مزه و مزه دلپذیر و خواص تغذیهای، طرفداران بسیاری دارد. این سس خوش طعم و لذیذ از ترکیب قارچ، شیر، خامه، سیر، ادویهجات و سبزیجات معطر آماده کردن میشود. سس قارچ علاوه بر مزه و مزه عالی، خواص تغذیهای نیز دارد. این سس مملو از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است که برای سلامت بدن خیلی سودمند هستند.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 9.1 گرم |
کربوهیدرات | 5.9 گرم |
پروتئین | 2.4 گرم |
قندها | 0.8 گرم |
کربوهیدرات خالص | —– گرم |
کلسیم | 10.6 میلی گرم |
مس | —– میلی گرم |
آهن | 0.6 میلی گرم |
منیزیم | —– میلی گرم |
فسفر | —– میلی گرم |
پتاسیم | 150.1 میلی گرم |
سلنیوم | —– میکروگرم |
سدیم | 243.2 میلی گرم |
روی | —– میلی گرم |
آب | —– گرم |
کلسترول | 24 میلی گرم |
فیبر | 0.6 گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | —– میلی گرم |
ویتامین B2 | —– میلی گرم |
ویتامین B3 | —– میلی گرم |
ویتامین B6 | —– میلی گرم |
ویتامین B9 | —– میکروگرم |
ویتامین B12 | —– میکروگرم |
ویتامین C | —– میلی گرم |
ویتامین E | —– میلی گرم |
ویتامین K | —– میکروگرم |
ویتامین A | —– میکروگرم |
ویتامین D | 0.1 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها