[ad_1]
ادویه یکی از پرکاربردترین چاشنی ها برای هر نوع خورش، برنج، خوراک و کبابی است
ادویه یکی از پرکاربردترین چاشنی ها برای هر نوع خورش، برنج، خوراک و کبابی است. به جای خریدن ادویه های حاضری قادر هستید این ادویه های پرمصرف را در خانه تان درست نمایید.
ادویهها مزه دهندههایی برای پخت و پز هستند. بسیاری از بانوها ادویههای مورد نیاز برای آشپزی را از بازار میخرند، اما بعضی از این ادویهها را میتوانید در منزل نیز آماده کردن نمایید تا هم از سلامت و محتویات مواد آن مطلع باشید هم خودتان مزه متفاوتی را به دست آورید.
اگر قصد چنین کاری دارید ما ترکیبات چند نوع ادویه را در ادامه ذکر نمودهایم؛ میتوانید مواد و مقادیر گفته شده را آماده کردن و مخلوط نمایید و با نگهداشتن آنها هر وقت قصد استفاده دارید میزان دلخواه از مواد مذکور را به غذایتان بیافزایید تا ببینید چه مزه عالیای به شام یا ناهار یا حتی ترشیهای همراه با این وعدههای غذایی خواهید داد.
ادویه خورشی ایرانی
یک قاشق مرباخوری از هر دو نوع فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط نمایید و سپس یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز را بسایید و به آن بیفزایید. زردچوبه، دارچین و زیره را از هر کدام، به میزان یک قاشق غذاخوری به آن بیفزایید و همه را هم مخلوط نمایید تا ادویه خورشی کامل شود.
ادویه پلویی ایرانی
ابتدا از تمام موادی که در پی خواهیم بیان کرد مقداری مساوی فراهم نمایید، اما مقدار میخک را نصف بقیه مواد در نظر بگیرید. تخم گشنیز، زیره، جوز هندی و میخک را با همدیگر بسایید. سپس آنها را با پودر دارچین و زنجبیلی که از قبل رنده نمودهاید ترکیب نمایید.
ادویه عربی
مقدار یک قاشق غذاخوری از موادی چون پودر زیره، رازیانه و تخم گشنیز ساییدهشده را درهم آمیزید و سپس یک قاشق مرباخوری جوز هندی پودرشده و دارچین را (از هر کدام یک قاشق) به آن افزوده، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه را نیز بیافزایید و همگی را خوب با یکدیگر مخلوط نمایید.
ادویه هندی
از زنجبیل، دارچین و فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری بردارید و با هم ترکیب نمایید. یک قاشق غذاخوری جوز هندی را نیز همراه با یک قاشق مرباخوری هل بسایید و به مواد پیشین بیافزایید. حالا زیره و میخک را پودر نمایید و مقدار یک قاشق غذاخوری از پودر زیره و یک قاشق چایخوری از پودر میخک را با بقیه مواد مخلوط نمایید.
ادویه مکزیکی
زیره را پودر نمایید، فلفل را بسایید و سپس دو قاشق غذاخوری پابریکا (فلفل دلمهای قرمز) را با یک قاشق مرباخوری زیره و یک قاشق مرباخوری فلفل ساییده مخلوط نمایید. حالا یک قاشق چایخوری پودر سیر را با نصف قاشق چایخوری پودر میخک مخلوط نموده با مواد پیشین ترکیب نمایید.
ادویه فرانسوی
فلفل سیاه و جوز هندی را بسایید. از هر کدام یک قاشق غذاخوری برداشته، با همین مقدار (یک قاشق) دارچین ترکیب نمایید. حالا یک قاشق چایخوری پودر میخک را به مواد بیفزایید و بار دیگر همه را خوب مخلوط نمایید.
ادویه آبگوشتی
مقدارهای مساوی از فلفل سیاه ساییده، بادیان، پودر میخک، جوزهندی ساییده و دارچین را ترکیب نموده و به آبگوشت بیافزایید.
ادویه ترشی
مقادیر برابر از زردچوبه، ادویه کاری، زیره سیاه و سبز ساییده شده، تخمهای گشنیز و سیاهدانه ساییده شده، گلپر و نعناع خشک را با هم ترکیب نمایید و درون انواع ترشی بخصوص لیته بریزید. مزه آن را عالی خواهد نمود.
منبع : چهاردیواری جام جم
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها