[ad_1]
برای پخت پیتزا گوشت روی اجاق گاز خمیر را کلفت نگیرید، زیرا مغز پخت نمی شود
پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئنید از مواد مرغوب استفاده مینمایید و غذای سالمی برای خانوادهتان آماده کردن خواهید نمود.
اما پخت پیتزا به علت نیاز داشتن به فر شاید برای همه ساده نباشد. در این بخش شیوه پخت این غذا روی اجاق گاز را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای پیتزای خانگی بدون فر :
آرد (برای خمیر) | ۳ پیمانه |
ماست (برای خمیر) | یک پیمانه |
بیکینگ پودر (برای خمیر) | دو قاشق چایخوری |
نمک (برای خمیر) | یک سوم قاشق غذاخوری |
تخم مرغ (برای خمیر) | ۲ عدد |
روغن مایع (برای خمیر) | ۴ قاشق غذاخوری |
گوشت چرخ نموده (برای روی پیتزا) | ۳۵۰ گرم |
رب (برای روی پیتزا) | دو قاشق غذاخوری |
پیاز (برای روی پیتزا) | یک عدد متوسط |
سیر له شده (برای روی پیتزا) | دو حبه |
فلفل دلمه ای (برای روی پیتزا) | به میزان لازم |
کاری، نمک، فلفل، آویشن (برای روی پیتزا) | به میزان لازم |
قارچ (برای روی پیتزا) | ۱۰۰ گرم |
پنیر پیتزا (برای روی پیتزا) | به میزان دلخواه |
روش آماده کردن پیتزای خانگی بدون فر :
پیاز را خرد نموده و در روغن تفت دهید. سیر له شده را به آن اضافه نموده و گوشت چرخ شده را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس رب و نمک و فلفل و ادویههای دلخواهتان را اضافه نموده و با نصف لیوان آب به زمان یک ربع بپزید. تا حدی که آب آن کشیده شود.
در ظرف دیگری، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را در روغن و با حرارت زیاد تفت دهید. در این صورت فلفل و قارچ آب خود را از دست نمیدهند و تغییر رنگ نخواهند داشت. پس از سرخ شدن قارچ و فلفل، آنها را کنار بگذارید.
حالا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک نمایید. ماست و تخممرغ و روغن را با هم بزنید و مخلوط آرد را روی آن بریزید. سپس خمیر را با قاشق هم بزنید تا کاملا یک دست شود. این خمیر تا پایان حالت چسبندگی خواهد داشت. بعد از اضافه کردن آرد زیادتر خودداری نمایید.تابه مورد نظرتان را چرب نمایید و خمیر را با انگشتانی که آنها را هم چرب نمودهاید، کف ظرف مسطح نمایید. دقت داشته باشید که خمیر نازک باشد. این میزان خمیر برای ۳ تابه با قطر ۳۰ سانتیمتر کافی خواهد بود.
پس از آنکه خمیر را مسطح کردید، در تابه را بگذارید و به زمان ۵دقیقه با حرارت ملایم بپزید. سپس در ظرف را برداشته، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، آویشن و پنیر پیتزا را روی نان پیتزا ریخته دوباره در ظرف را بگذارید تا هنگامی که پنیر آب شود. پس از ۱۰ دقیقه در ظرف را بردارید و دوباره به زمان ۱۰ دقیقه حرارت دهید. اگر میخواهید نان پیتزا حالت خشکتری پیدا نماید میتوانید کمی حرارت را زیاد نموده و مرتب آن را چک نمایید تا ته نگیرد. (زیادتر بخوانید: روش آماده کردن پیتزا پپرونی)
تصویری از زیر نان پیتزا در موقع پخت پیتزا گوشت
نکته برای آماده کردن پیتزا بدون فر :
این پیتزا خیلی ساده و سریع است. فقط به یاد داشته باشید که خمیر را زیاد کلفت نگیرید. در این صورت شاید مغز پخت نشود.
به علت شرایط پخت این پیتزا، همه مواد را می بایست از قبل نیم پز یا کاملاً پخته استفاده نمایید. حتی اگر تمایل دارید روی پیتزایتان از حلقه های پیاز یا زیتون استفاده نمایید، می بایست آنها را تفت داده باشید.
در صورت تمایل میتوانید ترکیبات دیگری برای روی پیتزا انتخاب نمایید. مثل سوسیس و کالباس، گوجه فرنگی و… که البته ما استفاده از سوسیس و کالباس را به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنیم.
خمیر این پیتزا برای پخت در فر هم مناسب است.
منبع : bartarinha.ir
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها