لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن کیک اسفنجی بدون فر ( کیک قابلمه ای )


درست کردن کیک اسفنجی ساده,کیک اسفنجی ساده

روش آماده کردن کیک اسفنجی بدون فر و با فر

مواد لازم برای کیک اسفنجی :

تخم مرغ ۷ عدد اگر کوچک بود ۸ عدد
 شکر۲۷۵ گرم 
 آرد ۳۰۰ گرم
 آب سرد یک سوم استکان
بکینگ پودریک قاشق پر چایخوری
عسلیک قاشق غذاخوری همراه با آب

 

روش آماده کردن کیک اسفنجی :
اول سفیده و زرده ها را جدا نمایید و سفیده تخم مرغ را به حدی بزنید که کاملا پف نماید و سفت شود یعنی هنگامی ظرفتان را برمی گردانید از داخل ظرف نریزد پس از این مرحله شکر را کم کم به سفیده اضافه می نمایید و هم زدن را ادامه می دهید و بعد زرده ای را که داخل ظرفی جدا شکسته بودید را یک دانه یک دانه بیافزایید یعنی همزن روشن باشد یک دونه زرده بریزید هم بزنید هنگامی با ترکیب سفیده مخلوط شد یک دونه دیگر زرده بزنید تا آخر زرده ها به پایان برسد بعد آردتان را هم که در ظرفی جدا سه بار با پکینگ پودر الک کردید آماده باشد و آن را کنار بگذارید.

حالا زرده و سفیده ما آماده شده حالا وقت اضافه کردن عسل است اگر می خواهید یدانید که عسل را برای چی اضافه می نماییم برای رنگ آمدن کیک، کیک پس از پختن یک رنگ عسلی به خودش می گیرد حالا نوبت اضافه کردن آرد هست اینجا از یکی کمک بگیرید تا آهسته آهسته آرد را برای شما بریزد و شما هم با همزن دستی مشغول همزدن باشید پس از آماده شدن مواد ته قالبتان کاغذ روغنی را مسطح نمایید و دیواره ها را خیلی کم با پنبه چرب نمایید و مواد را داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم کردید بریزید ۴۵ دقیقه و ۱۸۰ درجه البته حواستان به فر باشد دمای فرها متغیر هست.

 

نکته :
بیست دقیقه اول به هیچ عنوان درب فر باز نشود.

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها