طرزتهیه شربت سکنجبین

[ad_1]

طرز تهیه سکنجبین , شربت سکنجبین, سکنجبین

روش های درست کردن شربت سکنجبین

 

روش های درست کردن شربت سکنجبین:

یکی از میان وعده های مورد علاقه ی ایرانی ها استفاده کاهو سکنجبین است. شما قادر هستید سکنجبین را به آسانی در خانه آماده کردن نمایید و از خواص آن بهره ببرید. در ادامه این نوشته بیتوته شما را با روش آماده کردن سکنجبین آشنا می نماییم.

طرزتهیه شربت سکنجبین :

مواد لازم برای شربت سکنجبین :

شکر۳ پیمانه
آب۲ پیمانه
 نعنا تازه۱۰۰ گرم
 سرکه یک سوم پیمانه
 زعفرانبه مقدار لازم 

 

روش آماده کردن شربت سکنجبین :

شکر و آب را داخل ظرف مورد نظر بریزید. سپس نعناهای تازه ی شسته شده را به آن بیافزایید و روی شعله ی گاز قرار بدهید. زمانی که جوشید و شکرها در آن حل شدند و شهد کمی غلیظ شد، نعناها را خارج نمایید و سرکه را بیافزایید و هم بزنید اجازه بدهید کمی جوش بخورد و شعله را خاموش نمایید. اگر می خواهید از زعفران استفاده نمایید. زمانی که نعناها را خارج کردید زعفران را بیافزایید. شربت سکنجبین نه خیلی رقیق است و نه خیلی غلیظ است. دقت نمایید زمانی که سرد شد غلیظ تر می گردد.

 

درست کردن انواع سکنجبین , نکاتی برای تهیه شربت سکنجبین, روش های پخت شربت سکنجبین

نکته هایی برای آماده کردن شربت سکنجبین

 

نکاتی برای آماده کردن ی سکنجبین خانگی :

• در حین پخت اگر کفی روی شهد شما وچود آمد آن را بردارید تا شربت شما شفاف شود.

 

• برای اینکه از خواص سکنجبین بهره ببرید از سرکه خانگی استفاده نمایید. و سرکه صنعتی تا این میزان مزه شربت را تیز می نماید.

 

• قادر هستید از عرق نعنا به جای نعنا استفاده نمایید.

• به جای سرکه خانگی قادر هستید از سرکه سیب خانگی استفاده نمایید.

 

• در صورتی که نعنا تازه نداشتید مقداری نعنا خشک داخل کیسه ای ریزبافت بریزید و درب آن را ببندید و داخل سنکنجبین قرار بدهید و در پایان پخت آن را خارج نمایید.

 

• قادر هستید از شکر قهوه ای به جای شکر سفید استفاده نمایید.

 

• برای میل کردن شربت سکنجبین قادر هستید از خیار رنده شده استفاده نمایید به این صورت که مقداری از شهر سکنجبین را داخل لیوان مورد نظر بریزید و مقداری تکه های یخ بریزید و مقداری آب روی آن بریزید و خیارهای درشت رنده شده را روی آن ها قرار بدهید و با نعنا تزیین نمایید.

 

• شربت و یا شهد سکنجبین را قادر هستید با کاهو به عنوان میان وعده میل نمایید.

 

• برای اینکه بدانید غلظت سکنجبین شما مناسب است یا نه؟ یک قاشق از سکنجبین را داخل نلبکی بریزید و داخل یخچال قرار بدهید و با پشت قاشق روی آن قرار بدهید و بردارید. می بایست قاشق به آن بچسبد.

 

• اگر می خواهید از سکنجبین به عنوان شربت استفاده نمایید، پیشنهاد می نماییم زعفران را استفاده نمایید. در غیر اینصورت قادر هستید آن را حذف نمایید.

 

• قادر هستید به جای نعنا از عرق های کاسنی و یا شاتره استفاده نمایید. به این صورت که یکی از پیمانه های آب را از عرق مورد نیاز استفاده می کنند. هیچ مشکلی ندارد که سکنجبین را با انواع عرق ها میل نمایید.

 

روش آماده کردن سکنجبین با عسل :

روش های پخت شربت سکنجبین, نحوه ی درست کردن شربت سکنجبین,تهیه ی انواع سکنجبین

روش های درست کردن شربت سکنجبین

 

در قدیم شربت سکنجبین را با عسل درست می نمودند. اما گفته می گردد جوشاندن عسل سبب ایجاد سم می گردد، که از صحت آن اطلاعات بسیاری در دسترس نیست.

 

مواد لازم برای آماده کردن شربت سکنجبین با عسل :

عسل۲ پیمانه
آب۲ پیمانه
سرکه خانگی۱ چهارم پیمانه

 

طرزتهیه سکنجبین با عسل :

آب و عسل را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. آن را روی شعله ی ملایم قرار بدهید. تا آهسته آهسته قوام بیاد، اما اجازه ندهید بجوشد. نعنا تازه ی شسته شده را بیافزایید و اجازه بدهید به آرامی یک لیوان آن تبخیر شود. و بعد سرکه را بیافزایید. و اجازه بدهید به قوام مورد نیاز برسد. در این دستور نیز قادر هستید به جای یکی از لیوان های آب از عرقیجات مورد نظر استفاده نمایید.

 

در این روش نیز قادر هستید از زعفران هم استفاده نمایید.

 

معمولا سکنجبین بر پایه ی عسل برای اشخاص سرد مزاج و در فصول سرد سال استفاده می گردد. و سکنجبین بر پایه ی شکر برای اشخاص گرم مزاج در فصول گرم سال استفاده می گردد.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها