شربت زنجبیل برای لاته

[ad_1]

طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته,درست کردن شربت زنجبیل

آماده سازی: ۵ دقیقه
زمان انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۲۰ دقیقه

 

مواد لازم :

شکر  ۱/۳ فنجان
 آب ۱/۳ فنجان
 وانیل  نصف قاشق چایخوری
شیره قند  نصف قاشق چایخوری
 زنجبیل آسیاب شده ۱ و نیم قاشق چایخوری
دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
میخک آسیاب شدهکمی
جوز آسیاب شدهکمی
نمککمی


روش آماده کردن :
۱. در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود.

۲. وانیل، شیره قند و ادویه ها را بریزید و هم بزنید. شعله را کم نمایید بگذارید ۳ دقیقه آرام بجوشد تا کمی غلیظ شود. شربت به رنگ زنجبیلی پررنگ در می آید. روی آن را بپوشانید و تا هنگامی می خواهید استفاده نمایید در یخچال نگهداشتن نمایید.

 

طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته,درست کردن شربت زنجبیل

۳. برای درست کردن لاته:
۶۰ گرم قهوه ی داغ یا ۱ شات اسپرسوی داغ را با ۱۸۰ گرم شیر کم چربی داغ شده مخلوط نمایید. ۱ تا ۲ قاشق شربت زنجبیل بیافزایید و هم بزنید. بچشید و اندازه ها را تنظیم نمایید. روی آن را طبق سلیقه با خامه ی تازه زده شده، دارچین، جوز یا تکه های ریز زنجبیل بلوری شده آذین نمایید.

 

منبع : sooran.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها