[ad_1]
آماده سازی: ۵ دقیقه
زمان انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۲۰ دقیقه
مواد لازم :
شکر | ۱/۳ فنجان |
آب | ۱/۳ فنجان |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
شیره قند | نصف قاشق چایخوری |
زنجبیل آسیاب شده | ۱ و نیم قاشق چایخوری |
دارچین | ۱/۴ قاشق چایخوری |
میخک آسیاب شده | کمی |
جوز آسیاب شده | کمی |
نمک | کمی |
روش آماده کردن :
۱. در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود.
۲. وانیل، شیره قند و ادویه ها را بریزید و هم بزنید. شعله را کم نمایید بگذارید ۳ دقیقه آرام بجوشد تا کمی غلیظ شود. شربت به رنگ زنجبیلی پررنگ در می آید. روی آن را بپوشانید و تا هنگامی می خواهید استفاده نمایید در یخچال نگهداشتن نمایید.
۳. برای درست کردن لاته:
۶۰ گرم قهوه ی داغ یا ۱ شات اسپرسوی داغ را با ۱۸۰ گرم شیر کم چربی داغ شده مخلوط نمایید. ۱ تا ۲ قاشق شربت زنجبیل بیافزایید و هم بزنید. بچشید و اندازه ها را تنظیم نمایید. روی آن را طبق سلیقه با خامه ی تازه زده شده، دارچین، جوز یا تکه های ریز زنجبیل بلوری شده آذین نمایید.
منبع : sooran.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها