روش آماده کردن آفوگاتو

[ad_1]

 

طرز تهیه آفوگاتو,طرز درست کردن آفوگاتو

روش آماده کردن آفوگاتو

 

آفوگاتو در زبان ایتالیایی به معنی «غرق شده» است و به یک نوع دسر ایتالیایی با پایه قهوه گفته می‌شود که از یک یا دو اسکوپ بستنی وانیلی یا جلاتو و یک شات قهوه اسپرسوی داغ تشکیل می‌شود. منشا آفوگاتو به شهر میلان برمی گردد.

 

هرچند ایتالیایی ها آفوگاتو را در دسته بندی دسرها قرار می‌دهند اما بسیاری از کافه ها و رستوران ها در شهرها و کشورهای مختلف آن را به عنوان یک نوشیدنی سرو نموده و گاه با اضافه کردن میوه‌های دیگر مثل توت و نارگیل یا بیسکوئیت و شکلات به مزه آن تنوع می بخشند. حسن این نوشیدنی / دسر علاوه بر ظاهر جذاب و هوس بر‌انگیز آن مزه شیرین بستنی است که هنگامی با تلخی اسپرسو ترکیب می گردد تلطیف شده و ترکیب جذابی درست می‌نماید.

 

هرگز برای درست کردن آفوگاتو از قهوه آماده استفاده نکنید. قهوه شما حتما می بایست اسپرسو باشد و در یک قوری اسپرسوساز درست شده باشد. پس از آماده کردن اسپرسو می بایست آن را تا داغ است فوری روی بستنی بریزید و سرو نمایید تا کم کم موقع خوردن، بستنی با گرمای اسپرسوی آب شود. برای گارنیش کردن آفوگاتو از بیسکوئیت، ویفر یا شکلات به سلیقه خودتان استفاده نمایید.

 

مواد لازم برای آماده کردن آفوگاتو :

بستنی وانیلی یا شیری  ۲ اسکوپ
اسپرسوی داغ۵۰ میلی گرم 
 بیسکوئیت، شکلات و …  برای آذین

 

روش آماده کردن آفوگاتو :

یک لیوان شیشه ای محکم را داخل فریزر بگذارید. لذت خوردن آفوگاتو زمانی زیادتر می گردد که بستنی و ظرف آن در سردترین حالت ممکن باشند.

دو اسکوپ از بستنی که تازه از فریزر بیرون آورید بردارید و داخل لیوان بیاندازید.

 

آفوگاتو,درست کردن آفوگاتو

روش آماده کردن آفوگاتو

 

یک شات دبل اسپرسو پر نمایید و مستقیم روی بستنی بریزید. قادر هستید برای مهمان ها اسپرسو را جدا در شات اسپرسو و بستنی را در ظرف بستنی سرو نمایید تا خودشان اسپرسو را روی بستنی بریزند.

 

برای آذین کردن آن از پودر وانیل، بیسکوئیت رول، ترافل ریز یا پودر قند استفاده نمایید و از یک ترکیب سرد و گرم و تلخ و شیرین فوق‌العادع لذت ببرید.

 

منبع : kalleh.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها