روش آماده کردن کاناپس قارچ غذایی ایتالیایی

[ad_1]

 

نحوه پخت کاناپس قارچ, طرز درست کردن کاناپس قارچ

روش آماده کردن کاناپس قارچ غذایی ایتالیایی

 

کاناپس قارچ یک اردور ایتالیایی خوش طعم و ساده!

 

مواد لازم برای کاناپس قارچ برای ۱۰ نفر :

خمیر پیتزا  ۳ عدد
 کره۶۰ گرم 
پیازچه ریز خردشده  ۱ پیمانه
 قارچ  ۵۰۰ گرم
آرد⅓ پیمانه
شیر½ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان دلخواه
پنیر پیتزای رنده شده۵۰۰ گرم
آویشنبه میزان دلخواه
روغنبه میزان لازم

 

روش آماده کردن کاناپس قارچ :

ابتدا کره را روی حرارت ملایم قرار داده و پیازچه را در آن تفت می دهیم.سپس قارچ ها را شسته و لایه لایه می نماییم. آن گاه قارچ را به پیازچه افزوده و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می نماییم. مواد را از روی حرارت برداشته و آرد را به آن افزوده و خوب مخلوط می نماییم.

 

آن گاه شیر را به آن اضافه می نماییم و مجددأ روی حرارت ملایم قرار می دهیم. زمانی که مواد به حالت غلظت رسید، از روی حرارت برمی داریم. سپس سینی فر را به روغن آغشته نموده و خمیر پیتزا را روی آن قرار می دهیم.

 

روی خمیر پیتزا ابتدا مواد را ریخته و به یک میزان مسطح می نماییم. سپس رویش آویشن پاشیده و در آخر پنیر پیتزا می پاشیم. سپس فر را از قبل گرم نموده و کاناپس قارچ را به زمان ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه ی فارنهایت در فر قرار داده تا بپزد و پنیر پیتزا آب شده و طلایی رنگ شود.

 

منبع : bistsotoon.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها