[ad_1]
برای سفره های افطار ماه رمضان تان آش آبغوره درست نمایید
آش یکی از خوراکی های مورد علاقه ایرانیان در سفره های افطار ماه رمضان است. این بار برای سفره افطارتان آش آبغوره را آزمون نمایید.
مواد لازم برای آش آبغوره :
بلغور پخته گندم | یک لیوان |
برنج | نصف لیوان |
بال و گردن مرغ | ۲۰۰ گرم |
لوبیا سفید | نصف لیوان |
نخود | نصف لیوان |
عدس | یک سوم لیوان |
* سبزی آش | ۵۰۰ گرم |
نعنا داغ و پیاز داغ | از هر کدام پنج قاشق غذاخوری |
آبغوره | یک لیوان |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
* سبزی آش : شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناج
روش آماده کردن آش آبغوره :
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس و آب آنها را چند بار عوض نمایید و سپس بپزید.
مرغ را هم پخته و از استخوان جدا نمایید و همه مواد را درون قابلمه بریزید و با آب مرغ بپزید.
نیمی از پیاز داغ را به همراه سبزی خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه به مواد آش بیافزایید و بگذارید کاملا پخته شده و آش جا بیفتد و به غلظت کافی برسد.
در انتها آبغوره را افزوده و بعد در ظرف مناسب بکشید و روی آش را با نعنا داغ و کمی پیاز داغ آذین نمایید.
منبع : چهاردیواری جام جم
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها