[ad_1]
پخت ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی به سبک شرقی ها
در این دستور آشپزی قصد داریم شما را با روش آماده کردن ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی آشنا نمائیم. ماهی سالمون یکی از ماهی های خوش طعم به حساب می آید.
خوراکی که در آن ماهی سالمون در یک سس شیرین فوق العاده خوش طعم خوابانده شده، به سبک شرقی تفت داده شده و بر روی تره فرنگی های سرخ شده، سرو می گردد.
مواد لازم ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی :
فیله ماهی سالمون بدون پوست | ۴۵۰ گرم |
سویا سس شیرین | ۲ قاشق غذاخوری |
سس کچاپ گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر قهوه ای | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر له شده | ۱ حبه |
روغن ذرت | ۴ قاشق غذاخوری |
تره فرنگی | ۴۵۰ گرم |
فلفل قرمز چیلی ریز خرد شده | برای آذین به مقدار لازم |
روش آماده کردن ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی :
با استفاده از یک چاقوی تیز فیله ماهی سالمون را به قطعات کم عرض بریده و در ظرف کم عمق غیر فلزی قرار دهید. سپس سویا سس شیرین، سس کچاپ گوجه فرنگی، شکر و سیر را با هم مخلوط نمایید. مخلوط سس بدست آمده را روی ماهی ها ریخته و کاملا هم بزنید و حدود سی دقیقه کنار بگذارید تا به خورد ماهی برود.
با استفاده از یک چاقوی تیز فیله ماهی سالمون را به قطعات کم عرض بریده و در ظرفی قرار بدهید
در همین فاصله سه قاشق غذاخوری روغن ذرت را در یک ظرف دیگر حرارت دهید. تره فرنگی را به ظرف اضافه نموده و روی حرارت زیاد به زمان ده دقیقه تفت دهید تا ترد و برشته شوند.
تره فرنگی ها را با روغن زیتون تفت بدهید تا ترد و برشته شوند
با یک کف گیر سوراخ دار تره فرنگی ها را با دقت از ظرف بیرون آورید و داخل ظرف مخصوص پذیرایی قرار دهید. مابقی روغن را به ظرف اضافه کنید. ماهی و سس را درون روغن ریخته و به زمان دو دقیقه آن ها را بپزید.
ماهی های پخته را بر روی تره فرنگی های داخل ظرف پذیرایی قرار دهید. غذا را با فلفل قرمز خرد شده تزیین نموده و بالافاصله میل نمائید.
منبع : setare.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها