مواد لازم :
شیر | ۱ لیوان |
انجیر خشک | ۵ الی ۶ عدد |
گلاب | ۳ قاشق |
روش آماده کردن :
بعد از اینکه انجیر را از وسط نصف کردید و سالم بود آنرا شسته و در شیر بریزید و دریک ظرف در دار به زمان یک الی دو روز در یخچال بگذارید هنگامی کاملاً خیس خورد آن را در همزن بریزید و گلاب بیافزایید زمانیکه مخلوط و یکنواخت شد آنرا در لیوان ریخته نوش جان نمایید .
اگردوست داشتید با اضافه و یا کم کردن تعداد انجیر میزان شیرین بودن آنرا تغییر دهید .
منبع : ashpazierangin.blogfa.com
آخرین دیدگاهها