شربت گل محمدی (گل سرخ)

[ad_1]

شربت گل سرخ,طرز تهیه شربت گل محمدی خشک شده

طرزتهیه شربت گل محمدی

 

اوایل فصل بهار، فصل گل های محمدی هست و راحت میتوان این گل را آماده کردن نمود و در منزل به آسانی شربت گل محمدی را آماده کردن نمایید و در تابستان از خوردن آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای آماده کردن شربت گل محمدی تازه :

گل تازه محمدی۵۰۰ گرم
شکر۲ کیلو(حدود ۷ پیمانه)
 آب۲ لیتر (حدود ۸ پیمانه)
جوهر لیمو ۱ قاشق مرباخوری

 

روش آماده کردن شربت گل محمدی :

برای روش آماده کردن شربت گل سرخ، ابتدا گلبرگ ها را از گل ها جدا نمایید، و آن ها را بشویید اجازه بدهید تا آب آن ها برود.

 

سپس گلبرگ ها را داخل قابلمه ای بریزید و پس از آن آب جوش داخل کتری را سریع روی گلبرگ ها بریزید، و در قابلمه دمکنی قرار بدهید.

 

و بگذارید به زمان ۲۴ ساعت بماند، تا عطر گل ها به خوبی داخل آب جوش برود. پس از ۲۴ ساعت یک عدد آبکش روی در قابلمه ای قرار بدهید و آب و گل را داخل سبد بریزید تا آب گل ها داخل قابلمه بریزد. (دقت نمایید در این مرحله اصلا گل ها را فشار ندهید زیرا سبب بد رنگ شدن رنگ شربت می گردد).

 

در این موقع شکر را به آب گل ها بیافزایید و کمی هم بزنید و بعد روی شعله ی گاز قرار بدهید. تا شربت غلیظ شود.

 

در مرحله آخر جوهر لیمو را بیافزایید و پس از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید اگر خواستید رنگ مربا بیافزایید در مرحله آخر همراه جوهر لیمو بیافزایید. (نوشته پیشنهادی: روش آماده کردن شربت به لیمو)

 

شربت گل محمدی,طرز تهیه شربت گل محمدی

روش آماده کردن شربت گل محمدی

 

  زیادتر بخوانید: خواص بی مانند چای گل سرخ

 

نکاتی برای آماده کردن شربت گل سرخ :

این شربت همراه با آبلیموی تازه خیلی خوش مزه می گردد کافیست برای یک قاشق غذاخوری شربت یک قاشق مرباخوری آبلیمو درون آب سرد بریزید.

 

در مرحله ریختن آب جوش عجله نمایید چون سبب از بین رفتن عطر و بوی گل  می گردد.

 

شربت گل محمدی تازه,تهیه شربت گل محمدی

روش آماده کردن شربت گل محمدی خشک شده

 

روش آماده کردن شربت گل محمدی خشک شده :

روش آماده کردن شربت گل سرخ خشک شده، از ۱۵۰ گرم گل محمدی خشک استفاده نمایید. جوهر لیمو را در یک لیتر آب داغ حل نموده روی گلبرگ ها بریزید. درب ظرف را ببندید به زمان ۱۲ ساعت خیس نمایید و سپس در صافی ریخته و آب گل و شکر را با هم مخلوط نمایید و ۲ پیمانه گلاب بیافزایید و روی حرارت بالا قرار دهید تا شربت قوام آید.

 

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها