[ad_1]
خواص مخلوط آب سیب، آب انگور و آب گلابی
ترکیب آب این سه میوه خوش طعم، یک نوشیدنی پر انرژی و مملو از ویتامینها و مواد معدنی است. این مخلوط با داشتن آنتیاکسیدانهای قوی، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک مینماید و میتواند در پیشگیری از بیماریهای قلبی و بعضی انواع سرطان تاثیرگذار باشد. همچنین، فیبر موجود در این ترکیب به بهبود هضم و کم شدن کلسترول خون کمک مینماید.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۰.۱۲ گرم |
کربوهیدرات | ۱۲.۹۶ گرم |
پروتئین | ۰.۱۷ گرم |
قندها | ۹.۹۵ گرم |
کربوهیدرات خالص | —– |
کلسیم | ۷۲.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۱ میلی گرم |
آهن | ۰.۱۴ میلی گرم |
منیزیم | ۶.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۱۱.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۸۹.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۱۰ میکروگرم |
سدیم | ۵.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۰۶ میلی گرم |
آب | ۸۶.۴۴ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۱ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۲ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۰۹ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۲ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۵۰.۷۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۰۱ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها