ارزش غذایی و کالری موجود در آب سیب
خواص آب سیب
آب سیب یکی از انواع آب میوههاست که برای تندرستی بدن خیلی سودمند است. محققان دریافتند كه مواد شیمیایی موجود در آب سیب، فرد را در برابر سكته، بیماری های قلبی و سرطان مصون میكند. تحقیقات علمی نشان داده که آب سیب عملکرد مغز را بهبود میبخشد، در نتیجه سبب بهبود هوشیاری و قدرت درک و فهم میشود. به دلیل داشتن آنتیاکسیدان زیاد، میزان کلسترول خون را کم شدن میدهد.
ادامه خواص آب سیب
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.130 گرم |
کربوهیدرات | 11.30 گرم |
پروتئین | 0.10 گرم |
قندها | 9.62 گرم |
کربوهیدرات خالص | 11.1 گرم |
کلسیم | 8.00 میلی گرم |
مس | 0.01 میلی گرم |
آهن | 0.12 میلی گرم |
منیزیم | 5.00 میلی گرم |
فسفر | 7.00 میلی گرم |
پتاسیم | 101.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.10 میکروگرم |
سدیم | 4.00 میلی گرم |
روی | 0.02 میلی گرم |
آب | 88.24 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.021 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.017 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.073 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.018 میلی گرم |
ویتامین B9 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 10.3 میلی گرم |
ویتامین E | 0.01 میلی گرم |
ویتامین K | 0.0 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها