جدول ارزش غذایی و میزان کالری خورش کرفس

[ad_1]

کالری خورش کرفس,ارزش غذایی خورش کرفس

ارزش غذایی و کالری موجود در خورش کرفس

 

خواص خورش کرفس

خورش کرفس دستگاه گوارش را تقویت می‌نماید و باعث رفع یبوست می‌شود. این خورشت نقش موثری در بهبود درد مفاصل، روماتیسم و آرتروز دارد؛ استفاده خورش کرفس با قارچ اثر چشمگیری در لاغری اشخاص دارد و استفاده از این خورش با گوشت قرمز هم باعث رفع کم‌خونی می‌شود. خورش کرفس مملو از پروتئین است، بر این اساس سبب افزایش انرژی بدن می‌شود؛ این خورش به تقویت سیستم ایمنی بدن هم کمک شایانی می‌نماید. 

روش آماده کردن خورش کرفس
جدول ارزش غذایی خورش کرفس در ۱۰۰ گرم
۱۰۰ گرم خورش کرفس: ۱۷۳ کالری
مواد تشکیل دهنده اصلیارزش
چربی کل۱۶.۵۰  گرم
کربوهیدرات۲.۵۵ گرم
پروتئین۴.۳۵   گرم
قندها۰.۸۳ گرم
کربوهیدرات خالص
کلسیم۱۹.۸۲  میلی گرم
مس۰.۰۴  میلی گرم
آهن۰.۷۲  میلی گرم
منیزیم۸.۸۶  میلی گرم
فسفر۳۹.۵۷  میلی گرم
پتاسیم۱۲۸.۳۵  میلی گرم
سلنیوم۴.۳۳  میکروگرم
سدیم۵۹۲.۹۲  میلی گرم
روی۰.۸۲  میلی گرم
آب۲۹.۶۳  گرم 
کلسترول۱۴.۶۷  میلی گرم
ویتامین ها
ویتامین B1۰.۰۳  میلی گرم
ویتامین B2۰.۰۶  میلی گرم
ویتامین B3۱.۱۲  میلی گرم
ویتامین B6۰.۰۵ میلی گرم
ویتامین B9۱۲.۴۲  میکروگرم
ویتامین B12۰.۳۹  میکروگرم
ویتامین C۷.۳۲ میلی گرم
ویتامین E۵.۶۲  میلی گرم
ویتامین K۶۳.۱۱  میکروگرم
ویتامین A۱۹.۸۶  میکروگرم
ویتامین D۰.۰۰  میکروگرم

 

کرفس خام

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها