[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در خورش کرفس
خواص خورش کرفس
خورش کرفس دستگاه گوارش را تقویت مینماید و باعث رفع یبوست میشود. این خورشت نقش موثری در بهبود درد مفاصل، روماتیسم و آرتروز دارد؛ استفاده خورش کرفس با قارچ اثر چشمگیری در لاغری اشخاص دارد و استفاده از این خورش با گوشت قرمز هم باعث رفع کمخونی میشود. خورش کرفس مملو از پروتئین است، بر این اساس سبب افزایش انرژی بدن میشود؛ این خورش به تقویت سیستم ایمنی بدن هم کمک شایانی مینماید.
روش آماده کردن خورش کرفس
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۶.۵۰ گرم |
کربوهیدرات | ۲.۵۵ گرم |
پروتئین | ۴.۳۵ گرم |
قندها | ۰.۸۳ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۱۹.۸۲ میلی گرم |
مس | ۰.۰۴ میلی گرم |
آهن | ۰.۷۲ میلی گرم |
منیزیم | ۸.۸۶ میلی گرم |
فسفر | ۳۹.۵۷ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۲۸.۳۵ میلی گرم |
سلنیوم | ۴.۳۳ میکروگرم |
سدیم | ۵۹۲.۹۲ میلی گرم |
روی | ۰.۸۲ میلی گرم |
آب | ۲۹.۶۳ گرم |
کلسترول | ۱۴.۶۷ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۳ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۶ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۱.۱۲ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۵ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۱۲.۴۲ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۳۹ میکروگرم |
ویتامین C | ۷.۳۲ میلی گرم |
ویتامین E | ۵.۶۲ میلی گرم |
ویتامین K | ۶۳.۱۱ میکروگرم |
ویتامین A | ۱۹.۸۶ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
کرفس خام
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها