روش آماده کردن کباب کوبیده سنتی

[ad_1]

طرز تهیه کباب کوبیده سنتی,کباب سنتی,کباب کوبیده سنتی

روش آماده کردن کباب سنتی به دو روش متفاوت

 

روش درست کردن کوبیده:

کباب کوبیده سنتی، یکی از غذاهای معروف ایرانی ها است. این غذا را به آسانی قادر هستید در خانه آماده کردن نمایید و سالم بودن آن اطمینان حاصل نمایید. در اصل کباب کوبیده سنتی با گوشت قرمز است. در ادامه این نوشته بیتوته شما را با روش آماده کردن کباب کوبیده سنتی با گوشت و مرغ را آورده ایم.

روش درست کردن کباب کوبیده:

آماده کردن گوشت برای کباب کوبیده خیلی مهمه و مزه و مزه کباب بستگی به کیفیت گوشت دارد. روش درست کردن کوبیده به دو صورت، کوبیده مرغ و کوبیده گوشت است. برای مزه خوب کباب کوبیده گوشت، از گوشت گوسفندی (بره) زیادتری استفاده نمایید.

 

مواد لازم برای کباب کوبیده:

 گوشت گوسفندی و گوساله ۱ کیلو
 پیاز بزرگ ۱ عدد
 دنبه۱۰۰ گرم
 نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
 زردچوبه (زعفران آبکرده) به مقدار لازم

 

روش آماده کردن کباب کوبیده:

برای روش آماده کردن کباب کوبیده، گوشت ها و دنبه را دو بار با پنجره ی ریز، چرخ نمایید. پیاز را با رنده ی ریز رنده نمایید و آب آن را خوب بگیرید. و تفاله های پیاز را به گوشت بیافزایید. اگر داخل کباب آب پیاز باشد. سبب ریختن گوشت از سیخ می گردد. نمک و فلفل و زعفران آب نموده (به صورت غلیظ باشد نباید زیاد آبدار باشد). همه ی مواد را با هم خوب مخلوط نمایید. ترکیبات کباب کوبیده سنتی را حسابی ورز بدهید.

 

سپس روی آن را سلفون بکشید و به زمان چند ساعت در یخچال قرار بدهید. پس از گذشت چند ساعت گوشت را از یخچال خارج نمایید و کمی ورز بدهید. یک ظرف آب کنار دستتان قرار بدهید، کمی دست خود را خیس نمایید و با دست مقداری از گوشت را بردارید و به سیخ بکشید. آن ها را داخل سینی قرار بدهید. پس از سیخ کردن یا سریع بپزید و یا داخل یخچال قرار بدهید. زمانی که همه ی گوشت ها را سیخ کردید. شعله ی کباب پز و یا زغال را روشن نمایید و هنگامی که روشن شدند و داغ شدند.

 

کباب ها را روی منقل قرار بدهید و با باد بزن باد بزنید. نباید خیلی روی شعله بمانند زیرا چربی آن آب می گردد و گوشت ها آب خود را از دست می دهند و خشک می شوند. خوبتر است شعله را کمی زیادتر نمایید و سریع باد بزنید و تند تند سیخ ها را بچرخانید تا کباب ها نسوزند و کاملا مغز پخت شوند.

 

قادر هستید ابتدای پخت آن ها را روی نان فشار بدهید تا روغن آن ها کمی گرفته شود و کمتر دود بکند. بعد از پخت آن ها را زیر نان از سیخ خارج نمایید. گوجه ها را شسته و سیخ نمایید و قادر هستید با توجه به سلیقه ی خود از فلفل کبابی نیز استفاده نمایید.

 

کباب کوبیده را قادر هستید با برنج و یا با نان، گوجه، فلفل، لیموترش، ریحان به همراه سماق میل نمایید.

 

مواد لازم برای کباب کوبیده,نحوه درست کردن کوبیده,ترکیبات کباب کوبیده سنتی

نکته هایی برای پخت کباب کوبیده

 

نکاتی برای روش آماده کردن کباب کوبیده :

• برای مزه خوب کباب از گوشت گوسفندی (بره) زیادتر استفاده نمایید.

۳ قسمت گوشت دنده بره و ۱ قسمت گوشت دنده گوساله

 

• خوبتر است نمک گوشت را موقع چرخ کردن بزنید. به ازای هر کیلو گوشت ۷ گرم نمک بزنید.

 

• برای هر سیخ شما ۱۰۰ گرم گوشت در نظر بگیرید.

 

• سیخ ها را با فاصله کم روی منقل بچینید و با زمان کم برگردانید در واقع هر طرف کباب حدود ۳ ثانیه روی منقل باشد و سریع برگردانده شود در غیر این صورت کباب از روی سیخ می ریزد.

 

• اگر می خواهید از کباب زن استفاده نمایید، به اندازه ی یک مشت از گوشت را در وسط سیخ قرار بدهید طوری که سیخ وسط گوشت باشد. سپس کیسه ی فریزری را باز نمایید و و روی کباب زن قرار بدهید و با دست مقدار کمی آب بزنید و گوشت به همراه سیخ را روی پلاستیک قرار بدهید و یک لایه دیگر پلاستیک را روی گوشت قرار بدهید و دسته ی کباب سیخ کن را فشار بدهید. بعد در آن و کیسه فریزر را از روی گوشت بردارید و اضافه های گوشت را بردارید و سیخ را مرتب نمایید.

 

روش آماده کردن کباب کوبیده مرغ :

ترکیبات کباب کوبیده سنتی,درست کردن کباب کوبیده,ترکیبات کباب کوبیده

روش آماده کردن کباب کوبیده مرغ

 

مواد لازم برای کباب کوبیده مرغ :

 گوشت مرغ بدون استخوان (ران و سینه با هم باشند)۱ کیلو 
 دنبه ۲۰۰ گرم
 پیاز بزرگ ۱ عدد
 نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران آب نمودهبه مقدار لازم

 

روش آماده کردن کوبیده مرغ :

ابتدا مرغ را با دنبه ۲ بار چرخ نمایید و پیاز را با رنده ریز رنده نمایید و آب آن را جدا نمایید و پیاز را به مرغ بیافزایید و نمک و فلفل و زعفران آبکرده را بیافزایید و خوب ورز بدهید پس از آن مواد مرغ را به زمان ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدهید. و بعد آن را به سیخ بکشید اگر مبتدی هستید و نمی توانید سیخ نمایید قادر هستید از کباب سیخ کن استفاده نمایید به این صورت که یک کیسه پلاستیکی را باز نمایید و با دست مقدار کمی آب روی پلاستیک بریزید.

 

و به اندازه ی یک مشت از گوشت مرغ را در وسط سیخ قرار بدهید طوری که سیخ وسط گوشت باشد. سپس کیسه ی فریزری را باز نمایید و و روی کباب زن قرار بدهید و با دست مقدار کمی آب بزنید و گوشت به همراه سیخ را روی پلاستیک قرار بدهید و یک لایه دیگر پلاستیک را روی گوشت قرار بدهید و دسته ی کباب سیخ کن را فشار بدهید. بعد در آن و کیسه فریزر را از روی گوشت بردارید و اضافه های گوشت را بردارید و سیخ را مرتب نمایید. به همین منوال کباب ها را فراهم کنید و روی منقل بپزید و با گوجه کبابی و لیموترش نوش جان نمایید.

 

  زیادتر بخوانید: روش آماده کردن کته کباب

 

نکته برای درست کردن کوبیده مرغ :

• اگر از شینسل استفاده می نمایید می بایست از دنبه ی زیادتری استفاده نمایید در غیر این صورت پس از پخت کباب شما خیلی خشک می گردد. اما خوبتر است از ران و سینه با هم استفاده نمایید. تا کباب شما خشک نشود.

 

• اگر گوشت و دنبه را با هم دوبار چرخ نمایید، کبابی نرم و پوک خواهید داشت.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها