[ad_1]
روش آماده کردن ژیگوی بوقلمون
مواد لازم برای ژیگوی بوقلمون :
ران بوقلمون | ۱ عدد |
فلفل دلمه | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۱ بوته |
زردچوبه | ۱ قاشق مرباخوری |
برگ بو | ۵-۴ عدد |
روغن مایع | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
زعفران | به میزان لازم |
رب | به میزان لازم |
روش آماده کردن ژیگوی بوقلمون:
از شب قبل ران بوقلمون را شسته و توسط چاقو برش های عمیق و کوچک در آن ایجاد نمایید. داخل هر یک از این برش ها یک حبه سیر و ۲ تا ۳ عدد فلفل دلمه و برگ بوها را روی آنها قرار دهید، سپس آن را در یخچال به زمان ۱۲ ساعت بگذارید.
پیاز را پوست بگیرید و آن را خرد نمایید. در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را داخل تابه بریزید و به همراه زردچوبه کمی تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ شود.
حالا ران بوقلمون را داخل تابه قرار دهید. به اندازه یک استکان آب جوشیده داخل تابه بریزید و زیر حرارت را کم نمایید تا ران پخته شود. نمک را هم بیفزایید. در این زمان توسط کفگیرهای مناسب ران که من از دوتا کفگیر استفاده کردم را بچرخانید تا هر دو طرف آن سرخ شود.
بعد داخل یک ظرف روغن ریختم، رب را در آن تفت دادم زعفران را هم اضافه کردم کمی آب به آن اضافه می کنم و می ریزم روی بوقلمون در آن را می بندم.
تا آهسته آهسته بپزد.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها