روش آماده کردن پیتزا مخلوط با انبه

[ad_1]

درست کردن پیتزا مخلوط با انبه,طرز تهیه پیتزا با انبه

پیتزا مخلوط با انبه مقوی و پر خاصیت است و قادر هست تنوع غذایی خوبی برای اعضا خانواده باشد

روش آماده کردن پیتزا مخلوط با یک میوه ی مقوی و پر خاصیت قادر هست در کنار تنوع غذایی اشتهای اعضای خانواده را تحریک نماید.

زمان پخت: 105 دقیقه

مواد لازم برای پیتزا مخلوط با انبه : برای ۶ نفر

 آرد سفید دو پیمانه
 مایه خمیر سریع۱۰ گرم
آب ولرم۲/۳ پیمانه
 روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
انبهیک عدد
کالباس دودی ورقه شده۱۵۰ گرم
پنیر پیتزا مکعبی خرد شده۱۵۰ گرم
گوجه فرنگی چری زرد نصف شده۱۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

روش آماده کردن پیتزا مخلوط انبه :
ابتدا آرد و مایه را به همراه کمی نمک در ظرف بزرگی بریزید و وسط آن را گود نمایید.

سپس آب را به همراه سه قاشق غذاخوری روغن زیتون درون مواد بریزید. آنها را با هم خوب مخلوط و روی سطح آن آرد بپاشید؛ سپس ورز دهید تا نرم و یکدست شود.

پس از آن خمیری که آماده نموده اید را درون ظرف برگردانید و روی آن را با پارچه نم دار یا پلاستیک چرب شده بپوشانید.

در این مرحله صبر نمایید خمیر ۳۰ دقیقه در جای گرم بماند و اندازه آن دوبرابر شود.
خمیر را به شش قسمت تقسیم نمایید و هر قسمت را به صورت گلوله درآورید.

هر گلوله را با کمک انگشتان به صورت یک دایره به قطر ۱۵ سانتی متر مسطح نمایید به طوری که لبه های آن کمی ضخیم تر باشد.

انبه را پوست بکنید و هسته آن را درآورید . سپس آن را به صورت مکعبی خرد نمایید.

انبه خرد شده را به همراه کالباس روی خمیرها بچینید و روی آن ها پنیر خرد شده و گوجه فرنگی چری قرار دهید.

نمک و فلفل را به آن بیافزایید.

باقیمانده روغن را روی مینی پیتزاها بپاشید و آن ها را به زمان ۱۰ دقیقه درون فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید.

 

منبع : ashpazonline.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها