باشگاه تراکتورسازی تبریز (قسمت دوم)

[ad_1]

 

باشگاه تراکتورسازی تبریز

 

 

تاریخچه باشگاه تراکتورسازی تبریز (قسمت اول)

 

در سال ۱۳۷۶ تییبلف آذربایجانی سرمربیگری تیم تراکتور سازی تبریز را بر عهده گرفت با وجود این که این سرمربی دارای مدارک بالای مربیگری بود نتایج قابل قبولی به دست نیاوردودر پنج بازی مانده از لیگ از کار بر کنار شد و دوباره محمد حسین ضیایی مسولیت  فنی تیم را برعهده گرفت .

 

در سال ۱۳۷۷فیروز کریمی سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز شد ولی نتوانست به نتایج قابل قبولی دست یابد و پس از بازی دهم در دور برگشت استعفاکرد وپنج بازی باقی مانده را به ستار نوبری سپرد.در سال ۷۸ و ۷۹ محمد حسین ضیایی مجدداً  مربیگری تیم تراکتورسازی تبریز را بعهده گرفت در پایان فصل دو بازی مانده به پایان رهبری تیم را رضا وطنخواه برعهده گرفت و تیم تراکتورسازی جزو دو تیم آخر جدول شد.

 در سال ۱۳۸۰ که اولین دوره لیگ برتر بود تیم تراکتورسازی تبریز یکی از چهادره تیم شرکت کننده در لیگ برتر بود.در سال ۱۳۸۳ برای اولین بار در تاریخ  این باشگاه میدن دروپ سرمربی سرشناس آلمانی مربیگری تیم تبریزی را برعهده گرفت.در این سال عوامل و مسائلی باعث شد که امید های حضور این تیم در لیگ برتر به یاس تبدیل شود.تغییرات در کادر فنی ادامه داشت و در سال ۱۳۸۴ فرشاد پیوس هدایت این تیم را برعهده گرفت.

 

تیم تراکتورسازی تبریز با پیوس نتایج خوبی کسب نمود و به صعودبه لیگ برتر امیدوار بود ولی در پلی اف شکست خورد.درسال ۸۵ نیز تراکتورسازی در پلی اف مقابل شیرین فراز کرمانشاه از صعود به لیگ برتر باز ماند.

 

درسال ۸۶  مربیگری تیم تراکتورسازی تبریز به احد شیخ لاری سپرده شد ولی نتیجه ای حاصل نگردید تا اینکه این تیم  درسال۸۷ به فراز کمالوندتحویل داده شددر پایان این فصل تیم تراکتورسازی با حمایتهای بالای هواداران سرانجام به لیگ برتر سعود کرد .

تراکتورسازی با تلاشهای سرمربی در سال ۱۳۸۸ توانست در لیگ بماند و در لیگ دهم با حمایتهای مدیریت باشگاه و هواداران و سرمربیگری فراز کمالوند از تیمهای مدعی آسیا باشد پا بپای قهرمانان لیگ تا مقام ۴ در جدول رده بندی بالا بیاید و آسیایی شود.

 

 

باشگاه تراکتورسازی تبریز

هواداران تیم تراکتورسازی تبریز

تراکتورسازی پرتماشاگرترین تیم لیگ برتر در فصل‌های ۱۳۸۷-۱۳۸۸ و ۱۳۸۹-۱۳۹۰ است.

تیم تراکتور سازی تبریز در میان ۱۸ تیم لیگ برتر تنها تیمی است که دارای کانون هواداران بصورت رسمی می باشد و هواداران پس ۴۰ سال پس از تاسیس این باشگاه  دارای کانون هواداران شدند.

 

باشگاه تراکتورسازی تبریز

 

 

تیم تراکتور سازی تبریز تنها تیم شهرستانی است که بیش از۴۰۰هزار نفر  هوادار رسمی دارای کد هواداری دارد و تنها تیم شهرستانی که در پایتخت دارای زمین چمن اختصاصی و کانون هواداران می باشد و اینها حاصل تلاش مدیران لایقی همچون محمد حسین جعفری مدیرعامل باشگاه است.

لازم به ذکر است که باشگاه تراکتورسازی تبریز علاوه برفوتبال در سایر رشته ها نیز فعالیت دارد این باشگاه از بدو تاسیس تاکنون در ورزش کارگری نیز سرمایه گذاری نموده و موفقیت های بزرگی نیز بدست آورده است.

نمادهای تیم تراکتور سازی تبریز

تیم تراکتور سازی تبریز در بین هوادارانش به «تراختور» معروف است.برخی نیز آنان را «گرگهای سرخ» می‌نامند.شعارهایی از قدیم در میان هوادارن تراکتورسازی در ورزشگاه رواج دارد که مشهورترین آن‏‏‎ها «داغلاری سؤکر…»، «ئیل یاتار، طوفان یاتار، یاتماز تراختور بایرقی» و «یاشاسین آذربایجان» هستند.

 

بازیکنان تیم ملی تراکتور سازی

اولین کاپیتان تاریخ تیم ملی از تراکتورسازی محمد نصرتی مدافع با تجربه تیم ملی ایران در شصت و دومین بازی ملی خود برای اولین بار بازوبند کاپیتانی تیم ملی را در دیدار مقابل ایسلند بر بازو بست و نام خود را در تاریخ فوتبال ایران ثبت کرد .

این برای اولین بار است که یک بازیکن از تیم تراکتورسازی تبریز در یک بازی ملی رسمی کاپیتانی تیم ملی را تجربه می کند.

 

باشگاه تراکتورسازی تبریز

 

مربیان تیم ملی تراکتور سازی

حسین فکری،واسیلی گوجا،تد دومیترو،واسیلی گوجا،فیروز کریمی،بوریس تیبیلوف،محمدحسین ضیایی،مهدی نوع‌بشر،رضا وطنخواه،محمود یاوری،حسن آذرنیا،احد شیخ‌لاری،واسیلی گوجا،حمید علیدوستی،محمدحسین ضیایی،ارنست میدندروپ،فرشاد پیوس،علیرضا پورمند،احد شیخ‌لاری،فراز کمالوند،امیر قلعه نویی

منبع:ویکی پدیا،tractor-fan

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها