جت اسکی چیست ؟ تاریخچه و قوانین آن

[ad_1]

جت اسکی , عکس جت اسکی , بازی جت اسکی

بازی جت اسکی

 

کمتر کسی را میتوان شناخت که اسم جت اسکی را نشنیده باشد و همچنین کمتر کسی را میتوان سراغ گرفت که در مورد این وسیله اطلاعاتی کامل و درست داشته باشد. 

همه در سفرهایمان به شمال و جنوب کشور حتی درصورتی که جت اسکی را از نزدیک ندیده باشیم، در مورد اش زیاد شنیده ایم و تصویر هایش را گوشه و کنار شهرهای ساحلی دیده ایم.

 

جت اسکی اسم یک برند مربوط به وسایل آبی انفرادی بود که به وسیله صنایع سنگین کاوازاکی ابتدا ارائه شد. این وسیله گاهی وقت ها بطور اشتباه گفته میشود که در شرکت ثبت اختراعات و علایم تجاری ایالات متحده به ثبت رسیده است.

 

یکی از نوع های جت اسکی حاوی صفحات فایبرگلاس است که یکی از انواع آن جت اسکی ۴۰۰ است که در سال ۱۹۷۳ به بازار آمده است. امروزه از جت اسکی بعنوان یک وسیله ورزشی و سرگرمی در اسکله ها استفاده میکنند و گاهی وقت ها مسابقاتی را هم ترتیب می دهند.

 

جت اسکی میتواند یکی از هیجان انگیزترین تفریحات آبی برای شما باشد. جت اسکی یکی از تفریحات لذتبخش آبی است که بسیار مورد توجه گردشگران در مناطق دریایی قرار می گیرد. در بسیاری از کلوپ های دریایی ورزش ها و تفریحات آبی متنوعی ارائه میشود که هر فردی با هر سنی میتواند یک تفریح آبی مناسب را برای خویش انتخاب کند. جت اسکی هم به علت هیجان سرعتی که دارد انتخاب بسیاری از گردشگران خواهد بود.

 

در بسیاری از کلوپ های غواصی و دریایی شما میتوانید از جت اسکی استفاده کنید.

 

جت اسکی , عکس جت اسکی , بازی جت اسکی

عکس جت اسکی

 

تاریخچه جت اسکی 

واتر اسکوتر که به واقع عنوان اصلی این وسیله در ابتدا بود، در اواسط دهه ۵۰ میلادی در اروپا با برندهایی هم زیرا Vincent Amanda از بریتانیا و Waveroller آلمانی مطرح گردید و توسعه یافت. وینسنت آماندا تا اواخر دهه ۱۹۵۰، ۲ هزار دستگاه از این وسیله پرطرفدار به سرتاسر اروپا، ایالات متحده آمریکا و استرالیا صادر کرد، ولی ایده اصلی وسیله ای شبیه به آنچه امروز تحت عنوان جت اسکی می شناسیم در سال ۱۹۶۰ به وسیله کلایتون جکوبسون، از اهالی لِیک هاواسو سیتی در ایالت آریزونا مطرح گردید، فردی شیفته موتورکراس که تصمیم داشت تجربه ای مشابه را روی آب تجربه کند.

 

مدل ابتدایی و اصطلاحا پروتوتایپ وسیله ای که جاکوبسون برای ساخت آن حتی از شغلش در بانک صرف نظر کرد ، از یک پیشرانه درون سوز پمپ- جت و بدنه ای تمام آلومینیومی بهره می برد. اینگونه اولیه در سال ۱۹۶۵ معرفی شد ولی جاکوبسون با تلاشی بی وقفه یک سال بعد گونه ای کامل تر از این مدل که به کلی از فایبرگلاس ساخته شده بود را ارائه داد، وسیله ای که شباهت بسیاری به انواع مدرن امروزی داشت.

 

اما گونه اولیه PWC احداث کرد کلایتون جاکوبسون در سال ۱۹۶۰ به وسیله کمپانی Bombardier ساخته و به بازار ایالات متحده عرضه گردید، ولی موفقیتی کسب نکرد و اسباب ترک موقت این بازار را قبل از شروع دهه ۷۰ برای این برند فراهم آورد. ولی گونه اصلی PWC و آنچه امروزه تحت عنوان جت اسکی شناخته میشود به وسیله کمپانی کاوازاکی در سال ۱۹۷۳ وارد بازار پر جنب وجوش ایالات متحده شد.

 

یک قایق کوچک با تنها یک سرنشین که البته امروز هم مدل هایی با این شمایل همچنان متقاضی دارند و به تولید می رسند. در آن هنگام و حتی امروز مدل معروف به نشستنی که جت اسکی اسم گرفته، بیش ترین میزان طرف دار را در سرتاسر گوی کبود دارد.

 

اما جت اسکی عنوان تجاری کاوازاکی برای این محصول بود و دیگر کمپانی ها اسم هایی دیگر برای این وسیله برگزیدند؛ عناوینی که عبارتند از:یاماها( Waverunner)، بومباردیر( Sea Doo)، هوندا( Aqua Trax)، پولاریس( Sealion) و Arctic Cat( Tigershark). تا دهه نخست هزاره جدید مهمترین کمپانی های تولیدکننده PWC عبارتند از:کاوازاکی، بومباردیر و یاماها، که اما ۲ کمپانی ژاپنی یعنی یاماها و کاوازاکی هم چنان به تولید گونه ایستاده ادامه می‌دهند ولی این مدل از PWC درصد کمی از بازار را بخود اختصاص داده است.

 

جت اسکی , عکس جت اسکی , بازی جت اسکی

تاریخچه جت اسکی

 

قوانین و مقرراتی كه اجاره كننده در حین استفاده از جت اسکی ملزم به رعایت آن ها است:

فاصله گرفتن تا شعاع ۱۰۰ متری از هر شیء معلق روی آب، مانند، قایق ها، كشتی ها، اسكله، سواحل، شناگران، جت اسكی سواران دیگر، و حتی زباله های شناور روی سطح دریا.

 

راندن بصورت موازی با ساحل تا فاصله ۱۰۰ متری، خلاف قوانین و خطر افرین است مگر هنگام شروع و یا پایان مدت سواری.

 

می بایست منطقه ای را كه مسوول جت اسكی هنگام سوارشدن، جهت راندن به جت اسکی سوار تفهیم می كند دقیقا رعایت شود.

 

حركات آكروباتیك و دور درجا ممنوع است و در صورت مشاهده، موجب استرداد دستگاه، سوختن تایم باقی مانده و جریمه نقدی خواهد شد.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها