معده هم به آنفلوآنزا مبتلا می‌شود !

[ad_1]

بیماریهای گوارشی, آنفلوآنزای معده

بیماری التهاب معده یک بیماری قابل سرایت است

 

گاستروآنتریت(به انگلیسی: Gastroenteritis) یا بیماری التهاب معده‌ای روده‌ای بیماری است دارای مشخصه‌های التهاب (“-itis”) در دستگاه معدی روده‌ای که در برگیرندهٔ معده (“gastro”-) و رودهٔ کوچک (“entero”-) می‌باشد، و منجر به ترکیبی از اسهال، استفراغ، و درد شکمی و گرفتگی عضلات می‌شود

گاستروآنتریت یا آنفلوآنزای معده یک بیماری التهاب معده است که می‌تواند باعث بروز اسهال، استفراغ، تهوع و تب شود.

گاستروآنتریت نوعی بیماری است که به دلایل مختلف از قبیل دلیل‌های باکتریایی، ویروسی، مسمومیت غذایی و دارویی بروز می‌نماید و به آسانی و به شتاب حتی از راه هوا به اشخاص دیگر سرایت پیدا می‌نماید و باعث بروز تظاهرات گوارشی از قبیل اسهال، استفراغ، تهوع و تب می‌شود.

 

گاستروآنتریت یا بیماری التهاب معده به علت اینکه همانند بیماری آنفلوآنزا با تب همراه است و به شتاب به اشخاص دیگر سرایت پیدا می‌نماید به بیماری «آنفلوآنزای دستگاه گوارش» نیز نامیده می‌شود.

 

راههای پیشگیری از آنفولانزای معده
یک گفته قدیمی می گوید هر اونس پیشگیری ارزش یک پوند درمان را دارد. بعضی از راه های اساسی برای پیشگیری از گرفتن آنفلوآنزای معده ( و به طور کلی بیماری ) شامل شستن دست های خود را به طور با نظم و گرفتن مقدار بسیاری استراحت است. دست ها را بیشتر با صابون و آب گرم به ویژه موقع استفاده از حمام، تغییر پوشک و قبل و پس از غذا بشویید. تمام میوه ها و سبزیجات را قبل از خوردن بشویید.

از خوردن غذا و آب آلوده اجتناب نمایید.
فرزند خود را در برابر روتاویروس، شایع ترین دلیل اسهال و استفراغ واکسینه نمایید.

 

درمان آنفلوآنزای معده, اسهال و استفراغ

اسهال یکی از علائم بیماری التهاب معده‌ای است

 

علائم بیماری آنفلوآنزای معده چیست؟
علائم این بیماری شامل تهوع یا استفراغ، اسهال، دردهای شکمی و احساس نفخ است.
در بعضی موارد مبتلایان شاید تب خفیف نیز داشته باشند و علائم از یک روز تا زیادتر از یک هفته ادامه می یابد.

 

برای بهبود علائم چه می بایست نمود؟
اگر علائم این بیماری را در خود دیدید، خوبتر است اقدامات زیر را انجام دهید:
– برای چند ساعت خوردن و نوشیدن را قطع نمایید تا معده استراحت نماید.

 

– به منظور پیشگیری از کم آبی بدن، مایعات فراوانی بنوشید.

 

– به تدریج آغاز به خوردن موادغذایی سریع الهضم مثل نان آزمون، موز، برنج و مرغ نمایید.

 

– برای تسکین درد یا تب قادر هستید استامینوفن بخورید.

 

پیشگیری از آنفولانزای معده, درمان آنفلوآنزای معده

برای درمان آنفلوآنزای معده می بایست به اندازه کافی استراحت نمود.

 

درمان آنفلوآنزای معده :
هیچ درمان پزشکی برای این عارضه وجود ندارد و بیمار بعد از حدود ۱۰ روز بهبود می یابد. ولی بعضی عوامل در تسریع روند بهبود تاثیرگذار هستند. این عوامل عبارتند از:

– استراحت

– نوشیدن آب کافی : نوشیدن آب کافی و آب رسانی به بدن می بایست در طول بیماری مورد توجه قرار گیرد؛ چراکه به علت اسهال و استفراغ، آب بدن کم شدن می یابد. بعضی محققان استفاده الکترولیت های شامل نمک و مواد معدنی را سودمند می دانند.

– نوشیدن آب میوه های اسیدی مثل آب پرتقال ممنوع است.

– اگر کودک شیرخوار به این عارضه مبتلا شده است، با مشورت پزشک از استفاده شیر اجتناب شود.

– از استفاده لبنیات، کافئین، غذاهای تند، پرادویه و چرب، نیوکوتین و مشروبات الکلی اجتناب شود.

– سبزیجات و میوه ها قبل از استفاده خوب شسته شوند.

– گوشت و مرغ در زمان زیادتری پخت شود و از استفاده کباب خودداری شود

 

– هنگامی که شما آنفلوآنزای معده دارید قادر هستید دارو را به مقدار کم استفاده نمایید.

 

بیماریهای گوارشی, آنفلوآنزای معده

استامینوفن دارویی مناسب برای آنفلوآنزای معده

 

غذای بیمار:
در صورتی که بیمار یک یا دو روز اشتها نداشته باشد مهم نیست چون معده و روده بیمار نیازی به غذا ندارند اما پس از آن اشتها برمی‌گردد و وعده‌های غذایی می بایست تقسیم شوند؛ در روزهای اول می بایست غذا خیلی سبک باشد، سوپ بدون چربی، گوشت سفید، ماهی آب پز شده، برنج سفید با کاسنی و هویج همراه باماست برای این بیماران مناسب است.

 

میوه‌هایی که سبب یبوست شوند مثل موز نیز برای بیمار توصیه می‌شود؛ تا مدتی که بیمار به طور کامل خوب نشده است از خوردن آب میوه، میوه‌ها، موادغذایی فیبردار، سبزیجات، گوشت، غلات، غذاهای چرب و خامه می بایست خودداری نماید.

 

اسهال و استفراغ, دردهای شکمی

سوپ بدون چربی غذایی مناسب برای بیماران مبتلا به آنفلوآنزای معده است.


توصیه:
* یک فرد سالم هرگز نباید موادغذایی یا ظروفی که فرد بیمار استفاده نموده است را استفاده نماید حتی تا چند روز بعد از بهبودی کامل بیمار این امر می بایست رعایت شود.

 

* می بایست سرویس‌های بهداشتی حتماً ضدعفونی شوند و در موقع پاکیزه کردن سرویس‌ها می بایست از دستکش یک بار استفاده استفاده شود، فرد بیمار به دستگیره‌ها و کلید و پریزها دست نزد و فرد سالم بعد از دست زدن به آنها حتماً دست‌های خود را بشوید.

 

* بعد از تماس با بیمار و قبل از آماده کردن غذا یا خوردن آن می بایست دست‌ها کاملاً با مواد ضد عفونی کننده شسته شوند.

 

* وسایل بیمار مخصوصاً حوله وی می بایست مختص او باشد و دیگران استفاده نکنند.

 

* دستکشی که برای پاکیزه کردن تشک و وسایل بیمار استفاده می‌شود حتماً می بایست یک بار استفاده باشند.

 

* لباس و ملحفه بیمار می بایست به طور جداگانه و در دمای بالا شسته شوند. (برای این کار نیز دستکش یک بار استفاده فراموش نشود).

 


منبع های: tabnak.ir
tebyan.net

farsnews.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها