[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در نان تافتون
خواص نان تافتون
نان تافتان یا تافتون نان یکی از نان های سنتی است که ترد است و از خمیر فطیر یا خمیر «کم ورآمده» پخته می گردد. در بعضی نانوایی ها، نان تافتون را با آرد سبوس دار آماده کردن می کنند. خوبتر است از نان های تافتون سبوس دار استفاده نمایید تا نان تافتون های سفید.
روش آماده کردن نان تافتون
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۰.۶۰ گرم |
کربوهیدرات | ۶۰.۴۰ گرم |
پروتئین | ۹.۲۹ گرم |
قندها | ۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | — |
کلسیم | ۵۹.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰ میلی گرم |
آهن | ۶.۵۰ میلی گرم |
منیزیم | ۰ میلی گرم |
فسفر | ۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰ میکروگرم |
سدیم | ۰ میلی گرم |
روی | ۰ میلی گرم |
آب | ۲۵.۰۰ گرم |
کلسترول | ۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۳۵ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۴ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۵.۱۵ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰ میلی گرم |
ویتامین K | ۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها