[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در شلیل
خواص شلیل
شلیل مملو از ویتامین های C و A و خوبترین میوه برای اشخاص گرمازده است. شلیل میوه بومی آسیاست. این میوه كه هلوی بدون كرك نامیده می گردد، از خانواده هلو است. شلیل در پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری های مزمن نظیر سرطان، دیابت و بیماری های قلبی عروقی كه از مهمترین علل مرگ و میر هستند موٌثر است. ویتامین C موجود در شلیل تاثیرات سودمند در سلامت پوست، دندان و استخوان دارد. استفاده شلیل قادر هست در كنترل قندخون موٌثر باشد.
ادامه خواص شلیل
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۰.۳۲۰ گرم |
کربوهیدرات | ۱۰.۵۵ گرم |
پروتئین | ۱.۰۶ گرم |
قندها | ۷.۸۹ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۸.۸۵ گرم |
کلسیم | ۶.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۹ میلی گرم |
آهن | ۰.۲۸ میلی گرم |
منیزیم | ۹.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۲۶.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۲۰۱.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۰۰ میکروگرم |
سدیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۱۷ میلی گرم |
آب | ۸۷.۵۹ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۳۴ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۲۷ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۱.۱۲۵ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۲۵ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۵.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۵.۴ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۷۷ میلی گرم |
ویتامین K | ۲.۲ میکروگرم |
ویتامین A | ۱۷.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
هلو
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها