ارزش غذایی و کالری موجود در سوپ مرغ
خواص سوپ مرغ
سوپ مرغ برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی خیلی سودمند است. استفاده از سوپ مرغ در موقع بیماری و زمانی که خوردن غذای جامد برای بیمار سخت است خیلی سهل الوصول و البته تاثیرگذار خواهد بود. استفاده سوپ داغ سبب رفع احتقان و گرفتگی بخشهای تنفسی، بدن و از بین رفتن عفونت سیستم ایمنی بدن میشود.کارشناسان استفاده سوپ مرغ را بویژه در فصول سرد سال به زنان باردار، اشخاص سالمند، اشخاص دچار سیستم ایمنی ضعیف و بیماران توصیه اکید میکنند.
روش آماده کردن سوپ مرغ
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 3.45 گرم |
کربوهیدرات | 11.73 گرم |
پروتئین | 6.50 گرم |
قندها | 0.71 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 17.04 میلی گرم |
مس | 0.12 میلی گرم |
آهن | 0.99 میلی گرم |
منیزیم | 10.29 میلی گرم |
فسفر | 58.73 میلی گرم |
پتاسیم | 167.95 میلی گرم |
سلنیوم | 3.27 میکروگرم |
سدیم | 450.51 میلی گرم |
روی | 1.18 میلی گرم |
آب | 109.24 گرم |
کلسترول | 10.29 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.05 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.08 میلی گرم |
ویتامین B3 | 1.72 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.09 میلی گرم |
ویتامین B9 | 27.52 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.11 میکروگرم |
ویتامین C | 2.94 میلی گرم |
ویتامین E | 0.67 میلی گرم |
ویتامین K | 21.80 میکروگرم |
ویتامین A | 103.62 میکروگرم |
ویتامین D | 0.01 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها