[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در سبزی قورمه پخته
خواص سبزی قورمه پخته
یکی از محبوبترین و شناخته شدهترین غذاهای ایرانی قورمه سبزی است. این غذا خواص فوقالعادهای برای بدن انسان دارد. سبزیهای مورد استفاده در این خورشت، عبارتاند از : جعفری، گشنیز، شنبلیله و تره. همچنین وجود گوشت و انواع لوبیا در این غذا آن را تبدیل به منبع مملو از فیبر، آهن و … نموده است. لازم به ذکر است پخت صحیح هر غذا اثر بسزایی در باقی ماندن مواد سودمند در ترکیبات آن دارد.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۵.۰۰ گرم |
کربوهیدرات | ۱۱.۳۵ گرم |
پروتئین | ۳.۷۷ گرم |
قندها | ۱.۷۶ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۲۲۶.۹۲ میلی گرم |
مس | ۰.۲۲ میلی گرم |
آهن | ۷.۰۵ میلی گرم |
منیزیم | ۶۹.۴۲ میلی گرم |
فسفر | ۷۴.۶۷ میلی گرم |
پتاسیم | ۷۴۴.۰۴ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۸۸ میکروگرم |
سدیم | ۷۶.۴۲ میلی گرم |
روی | ۰.۹۱ میلی گرم |
آب | ۴۴.۰۰ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۸ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۱۵ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۷۵ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۲ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۹۰.۷۱ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۵۷.۰۴ میلی گرم |
ویتامین E | ۳.۷۸ میلی گرم |
ویتامین K | ۳۶۲.۰۳ میکروگرم |
ویتامین A | ۲۴۷.۳۳ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها