[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در بادمجان کبابی
خواص بادمجان کبابی
بادمجان کبابی یکی از غذاهای کم کالری است که قادر هستید موقع رژیم رویش حساب نمایید. بادمجان از دسته سبزیجات گرم و خشک است که برای بیمارانی که قند دارند خیلی سودمند است. مقوی معده و گرفتگی معده را باز می نماید. بادمجان باعث کم شدن کلسترول و فشار خون می گردد. استفاده زیاد بادمجان به دلیل داشتن اگزالات مشکل ساز است.
روش آماده کردن بادمجان کبابی
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۷.۵۰۰ گرم |
کربوهیدرات | ۷.۵۰ گرم |
پروتئین | ۰.۰۰ گرم |
قندها | ۲.۵۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۵ گرم |
کلسیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
مس | – |
آهن | ۰.۴۵ میلی گرم |
منیزیم | – |
فسفر | – |
پتاسیم | – |
سلنیوم | – |
سدیم | ۲۵۵.۰۰ میلی گرم |
روی | – |
آب | – |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | – |
ویتامین B2 | – |
ویتامین B3 | – |
ویتامین B6 | – |
ویتامین B9 | – |
ویتامین B12 | – |
ویتامین C | ۱.۵ میلی گرم |
ویتامین E | – |
ویتامین K | – |
ویتامین A | – |
ویتامین D | – |
بادمجان سرخ شده
بادمجان آب پز شده
خورشت بادمجان
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها