[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در آش شلغم
خواص آش شلغم
آش شلغم یکی از انواع آش های ایرانی و خیلی پر خاصیت است. که استفاده درمانی و دارویی بسیاری دارد. این آش قادر هست تنوعی برای خوردن شلغم و بهره بردن از خواص بی مانند آن باشد. آش شلغم به علت وجود شلغم و پیاز دارای انواع ویتامینهای B و C و A است که در پیشگیری و درمان بیماری های مختلفی از جمله سرماخوردگی، درد مفاصل، تسکین خارش و … خیلی سودمند است.
روش آماده کردن آش شلغم
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۲.۱۹ گرم |
کربوهیدرات | ۸.۰۵ گرم |
پروتئین | ۲.۲۲ گرم |
قندها | ۲.۲۲ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۱۵.۶۴ میلی گرم |
مس | ۰.۰۲ میلی گرم |
آهن | ۰.۳۲ میلی گرم |
منیزیم | ۹.۲۴ میلی گرم |
فسفر | ۳۲.۰۷ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۱۵.۵۸ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۷۳ میکروگرم |
سدیم | ۲۲۳.۱۳ میلی گرم |
روی | ۰.۳۵ میلی گرم |
آب | ۵۴.۷۲ گرم |
کلسترول | ۴.۴۷ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۳ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۳ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۶۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۶ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۸.۰۳ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۶ میکروگرم |
ویتامین C | ۴.۵۶ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۷۴ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۷۲ میکروگرم |
ویتامین A | ۱.۱۷ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها