ارزش غذایی و کالری موجود در خامه رقیق
خواص خامه رقیق
استفاده خامه به علت داشتن فسفر برای سلامت قلب سودمند بوده و از بروز بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می نماید. اسید پانتوتنیک استرس را کم شدن داده و از مشکلات ذهنی نظیر افسردگی و اضطراب کاسته و سبب تندرستی ذهن می گردد. اسید پانتوتنیک به تنظیم میزان هورمون هایی که دلیل بعضی از ناراحتی های ذهنی هستند، کمک می نماید.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 19.31 گرم |
کربوهیدرات | 3.66 گرم |
پروتئین | 2.70 گرم |
قندها | 0.14 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 96.00 میلی گرم |
مس | 0.01 میلی گرم |
آهن | 0.04 میلی گرم |
منیزیم | 9.00 میلی گرم |
فسفر | 80.00 میلی گرم |
پتاسیم | 122.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.60 میکروگرم |
سدیم | 40.00 میلی گرم |
روی | 0.27 میلی گرم |
آب | 73.75 گرم |
کلسترول | 66.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.03 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.15 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.06 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.03 میلی گرم |
ویتامین B9 | 2.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.22 میکروگرم |
ویتامین C | 0.80 میلی گرم |
ویتامین E | 0.55 میلی گرم |
ویتامین K | 0.55 میکروگرم |
ویتامین A | 181.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.40 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها