ارزش غذایی و کالری موجود در باقالی پلو با گوشت
خواص باقالی پلو با گوشت
باقالیپلو با ماهیچه به دلیل داشتن ویتامین B۱۲ و اسید چرب امگا ۳، استرس و افسردگی را در اشخاص رفع مینماید. این غذا مملو از کلسیم و فسفر است بر این اساس سبب تقویت و تندرستی استخوانها میشود و از بروز بیماریهای استخوانی مثل پوکی استخوان پیشگیری مینماید؛ سلنیوم موجود در این غذا هم نقش موثری در تقویت پوست و اندامها دارد.باقالی پلو با ماهیچه برای اشخاص لاغر و زنان باردار خیلی سودمند بوده و در تقویت مغز استخوان و قوای جنسی هم تاثیرگذار است.
روش آماده کردن باقالی پلو با گوشت
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 9.70 گرم |
کربوهیدرات | 31.27 گرم |
پروتئین | 11.35 گرم |
قندها | 1.28 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 70.86 میلی گرم |
مس | 0.23 میلی گرم |
آهن | 2.60 میلی گرم |
منیزیم | 51.31 میلی گرم |
فسفر | 149.48 میلی گرم |
پتاسیم | 321.76 میلی گرم |
سلنیوم | 6.96 میکروگرم |
سدیم | 302.97 میلی گرم |
روی | 1.87 میلی گرم |
آب | 95.36 گرم |
کلسترول | 16.26 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.10 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.11 میلی گرم |
ویتامین B3 | 1.68 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.13 میلی گرم |
ویتامین B9 | 0.13 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.35 میکروگرم |
ویتامین C | 1.35 میلی گرم |
ویتامین E | 2.53 میلی گرم |
ویتامین K | 2.37 میکروگرم |
ویتامین A | 7.33 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها