[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در آش شله قلمکار
خواص آش شله قلمکار
آش شله قلمکار یکی از آش های سنتی ایران است که از آن به عنوان صبحانه و افطاری استفاده می گردد. مواد تشکیل دهنده آش شله قلمکار سبزی، گوشت و انواع حبوبات است.
روش آماده کردن آش شله قلمکار
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۵.۱۷ گرم |
کربوهیدرات | ۱۳.۰۰ گرم |
پروتئین | ۶.۳۳ گرم |
قندها | ۱.۱۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۴۴.۳۰ میلی گرم |
مس | ۰.۱۵ میلی گرم |
آهن | ۲.۱۳ میلی گرم |
منیزیم | ۳۱.۹۸ میلی گرم |
فسفر | ۸۹.۹۳ میلی گرم |
پتاسیم | ۲۹۹.۸۷ میلی گرم |
سلنیوم | ۴.۳۰ میکروگرم |
سدیم | ۲۴۰.۴۹ میلی گرم |
روی | ۱.۱۰ میلی گرم |
آب | ۶۷.۱۴ گرم |
کلسترول | ۱۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۸ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۹ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۱.۲۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۵ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۷۷.۶۶ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۲۷ میکروگرم |
ویتامین C | ۸.۹۵ میلی گرم |
ویتامین E | ۱.۴۲ میلی گرم |
ویتامین K | ۱۹۱.۳۸ میکروگرم |
ویتامین A | ۹۴.۳۳ میکروگرم |
ویتامین D | ۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها