
ارزش غذایی و کالری موجود در آرد ذرت سفید
خواص آرد ذرت سفید
آرد ذرت سفید، که از ذرت بدون سبوس آماده کردن می گردد، به عنوان جایگزینی سالم و خوش طعم برای آرد گندم در آشپزی شناخته شده است. این آرد مملو از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی بوده و فواید متعددی برای تندرستی دارد. آرد ذرت را به گزینه ای مناسب برای اشخاص مبتلا به بیماری سلیاک و یا حساسیت به گلوتن تبدیل نموده است.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۳.۹ گرم |
کربوهیدرات | ۷۷ گرم |
پروتئین | ۶.۹ گرم |
قندها | ۰.۶ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۶۹.۵۵ گرم |
کلسیم | ۷.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۲۳ میلی گرم |
آهن | ۲.۳۸ میلی گرم |
منیزیم | ۹۳.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۲۷۲.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۳۱۵.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۱۵.۴۰ میکروگرم |
سدیم | ۵.۰۰ میلی گرم |
روی | ۱.۷۳ میلی گرم |
آب | ۱۰.۹۱ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۲۴۶ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۸۰ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۱.۹۰۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۳۷۰ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۲۵.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۴۲ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۳ میکروگرم |
ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
آخرین دیدگاهها